Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko kaže da Messi nije najbolji svih vremena il sebe zayebava il je glup
Nemoj tako. bolji je modrić. buhaaaaa
modricu su dali nagradu zato sto je ko mali cuvo ovce a i blago je retardiran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PSV:Inter 1:2 Da nadopunim da je sudija bio Mažić i da je napravio dvije katastrofalne pogreške. Nije isključio Handanovića kod igranja rukom izvan šesnaesterca, a prvi gol Intera je bio iz nedozvoljene pozicije.
tanak je ovaj tontejhejm......mesi ih rasturio ko dijete lamelu niz mahmutovac
FC Napoli, iz Napulja... HAHAHAHA... Halo, grad je NAPOLI takodje....
Jel si ti prirodno glup il treniras?
Ah meraka večeras u stadionu Borusije... sve ljudski, raja svih generacija na stadionu, normalni ljudi, staloženi, uživaju u igri svog tima. Nego... Čuo sam da su bracike iz Srbije opet pokazali svoju civilizovanu vizit kartu u Parizu...
Nikad, ali baš nikada u historiji ovog sporta nije jedan igrač toliko značio jednoj ekipi kao Messi Barci. Nevjerovatno je kako baš sve akcije idu preko njega. On i kada postigne gol, prethodno sam započne akciju nekim genijalnim pasom.
Najsmjesnije od svega mi je kad mrzitelji Barcelone u osporavanju Messija kazu da on nebi bio tako dobar u Engleskoj, a covjek one panjeve u odbranama najboljih Engleskih ekipa cini toliko smjesnima da mi ih nekad bude zao. Covjek Vidicu i Ferdinandu omrzao fudbal, a i Totenhemovi stoperi su prosli slicno. Njegovom stilu igre upravo i odgovaraju Engleski stoperi jer su tromi, kicme im lomi kako mu se prohtije.
Mauritoooooo 🖤💙
Napoli izdominirao protiv liverpula, svaka cast
Messi nije normalan.
Lionel (okvir gola) Messi najveci imad
Slabi Italijani 4/4
sjajna utakmica. Messi najveći ikada
Navijac sam Liverpoola ali ovo izdanje je bilo veceras BRUKA i SRAMOTA niko nista nije pokazao ama bas nista sve cestitke Napoliu na zasluzenoj pobjedi !