Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke mašina oca mi
Nije ga ni Baho mogo sje6at vcrs
@MaroonWhite Realno 1pol loše odigrao, osim pocetnih 3minute 2pol dobar bio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je bio prvi hat trick is ofsajda na svijetu
Drugi ...Skoro se ista situacija desila Mariu Gomezu.
Ovi što mi daju minuse bi trebali prije nego što udare minus bar da provjere jeli to istina .Bar to danas nije teško uraditi , majka mu stara .
ne kontam da li je pola Vas gledalo ovu utakmicu? Kretanje Pjanića katastrofa, covjek je izgubljen, 5 passova nije mogao uvezat
Majstor ! Što dokazuje i u repki :D #nijesarkazam ... pravit ćemo Dzeku i Pjanu od blata.. kao što sad kukamo za Spahom i Misketom :)
Jos jedna propala sezona za Juve,odabirom Morate su pokazali amaterizam,macak u vreci
Je l' nosio onaj sahat na utakmici?
Juve je prno u fenjer, iako mi je najdraži klub poslije mog šampiona .
A mi srbi ostavljeni sa Vulinom , Cvijanovic , Brnabic i Majkic .Surov je obaj zivot u p ...m
Serif Konjevic trlja ruke kad se vrati Pjanic u kalesiju ima da pjeva tri dana bez prestanka .Posebno unu kad je otac bio ziv prije korone Pjanic im ada place i postavlja na Facebook Dzeko ce komentarisati na to i onda ce postavljati slike sa odmora ono Amra jase na skuteru etc....
Meni je žao Morate i poništenih golova
pjanicu, castis brate
Jos da tako igra za drzavni tim. Bilo bi od nas nešto. Ovako se radujemo uspijehu katalonaca i poredimo Pjanica i Modrica. Nigdje veze. Dva svijeta razlicita.
Satrali ih ko volove
@gooUsser160822457 hahha treba Pjaniću jos dosta da se mjeri s Lukom Modrićem, i kakav maestro haha Luka je za njega Mocart
bravo bar zar barcu igraj kad neces za repku korisno je za barcu igrati i babo bi sine😉
E da hoće i političari ovako igrati za narod, svaki dan bi bile neke zabave, vjenčanja, i pijanke, dernekije, i končertne operije. Svak bi bio zaposlen. Nisam htio da kvarim politikom samo da kažem da je BiH mala a vidi ih najbolji među bilionima ljudi planete. Nije pohvala već činjenica.
I protiv Reala su ograli odlicno do onog cirkus izmisljenog penala od strane Realovog 12-og igraca, veceras su samo potvrdili da znaju igrati.