Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih vidjeti ovog momka kako igra. Igrači preko 200cm su vrlo rijetki, nisam siguran da trenutno ima i jedan u nekoj top ligi?
Dobro nam došao
Veliko pojacanje za reprezentaciju i naravno dobro nam dosao Stjepane
Zahvaljujuci njemu, Dinamo je sinoc pobjedio Rijeku..
Konstantno dobro igra svih 90 min mislim da je cak spreman transfer u Bundes ligu po portalima Hrvatske ..odlican igrac nema govora.Jos samo beka da rjesimo pored Kolasinca ..bit ce to odlicno.Samo uigrvati tim.nemjenjati previse.Zna to Barba kako treba....i Spaha..
Malo hrvatske krvi da začini reprezentaciju...No pitanje je hoće li.Znamo svi kroz što su Hrvati iz njegovog kraja prošli.
Ma hoce nece jarane.Postujem njegov licni izbor.Nek onda ceka poziv iz Hrvatske.Niko nije nezamjenjiv.Barba mu je ponudio ko covjeku,a ako nece,naci ce Barba nekog drugog. Ili volis svoju zemlju srcem ili ne volis,nema treceg.
Znamo mi kroz sta su Bosnjaci u Srednjoj Bosni,a i Hercegovini prosli od bosanskih katolika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar igrac a mi svakako nemamo igraca koji zna loptu iz kornera glavom izbiti vani!! Neki mali kepec nam dodje i glavom da go!! samo da to radi uradjena najveca boljka ekipe! Sretno
Odličan igrač. Jako dobro čita igru. Žao mi je što Dalić ovo propušta jer bi on bio pojačanje i za Hrvatsku.
Pa nije jos kasno.Neka ga uzme Dalic.
kad pogledate timove u kijima je igrao, ustvari uglavnom sjedio na klupi za rezervne, pametnom je dovoljno. Neko ga gura...moraju se pare uzeti.
Da, a nasa reprezentacija je inace svjetski prvak pa mozemo kako i koga god hocemo zvati da igra za nas :D
Sta je sad jel vam vec ni Barbarez nevalja sigurno i on Vicina pudlica ?
Hrvoje Barišić, Adrian Leon Barišić, Stjepan Radeljić, Luka Menalo....u stručnom štabu je Mirko Hrgović ajde da napokon i mi osjećamo ovu repku kao NAŠU neka igraju u startnoj momčadi 5 Bošnjaka, 3 Srbina i 3 Hrvata!!
zrinko neka svi budu katolici samo neka budu najbolji izabrani, zasto se opterecujete glupostima. ovo je nasa zemlja i mi smo svi nasi ko je koje vjere pa to je ljudi licna stvar . odrastite vise!!
Cuj ti podjele. Hladno prvih 11 podijeli po nacionalnom kljucu, pa jbte ima li ovome ludilu kraja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
greska odma na startu, Rijeka bi da preko BH repke prodaje igrace! imamo mi Tabakovica Demirovica i jos jedan Bosnjak napadac fali jer pravoslavci i katolici nikad ne daju 100% za repku
ODMA???
Trebaju nam gorostasi
Samo se bojim dana kad ce se barbarez pocet nabijat na kolac, kako nema pojma, prozivke raznoraznim pogrdnim imenjma itd.
Čega se bojiš? Prozivke i uvrede stoje u opisu posla jednog selektora. Tako je u Argentini, Francuskoj, Njemačkoj, Japanu,..
zao mi je samo sto je narod potrosen od testiranja novih mladih momaka kojima treba utakmica i utakmica da kliknu. po ko zna koji put vrijedi ona 'bravo, izdrzimo testove da imamo jaku repku u buducnosti'. zao mi je sto su medju nama budale koje misle da sergej moze pozvat 11 uhodanih ugraca koji ce napravit show i rezultate od prve utakmice... to capello ne bi uspio