Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji igrac u poslije ratnom periodu u bih repki,zasluzio je neku funkciju u savezu ako vec nije selektor kapa dolje barbarezu
slazem se...!
Mislim da mu je bila ponudjena funkcija ali je on zelio samo mjesto selektora. To je Osim rekao u emisiji na TV1 prije 3 sata :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Barba jos uvijek si u nasim srcima,ako Bog da ti ces biti Papetov naslijednik za neka nova "velika" takmicenja.... jedan je SERGEJ BARBAREZ !!!!
Ovo je najveći GIGANT BiH nema se više što reći.
Sergej,Sergej,Sergej Barbarez,Sergej Barbarez...Mislim da nam fale one njegove lucidne kombinacije.S njim u repki,ko zna gdje bi nam bio kraj.Igračina!Veliki čovjek,sportista i pravi Bosanac i Hercegovac.
Frajer se potuko sa Bolicrm u Izraelu. a ako ima covjek da je ko hljeb onda je to Bola. Pitajte Balju, Bolu, Konjica i ostale za Barbu pa cete cut sta ce vam reci. Niko ko ga poznaje nema nij3dne fine o njemu, fale ga samo papci koji puse novinarske fore
ko ti je dao da budes kapiten serem mu se usta , kako si osamario salihamizdica u slacionici protiv fracunske kad smo igrali na kosevu prijateljsku ti kapiten seljacino ti kapiten
poz kretenu jedan ti pricas o fudbalu cim si doso u repku ona se raspala idiote jedan odmah smo primili 5 komada od argetine idiote jedan ti si odveo sa usanovicem one ljude na marakanu , dali ti radi jos sestra u nogometnom savezu
Najjaci kapiten ikada! Igrac sa karakterom iz cega se moze izvuci zakljucak i da je ljudina, jer karakter se vidi po ponasanju igraca.Ponekad moze izletiti neki ispad jbg ponese adrenalin i sl. ali u sustini kakav si na terenu takav si i u zivotu. Ovo kao penzionisani sportista odgovorno tvrdim. Pozdrav svim dobrim ljudima.
Hvala ti Barba za svu ljubav kojom si nas hranio kad je bilo najteze,j I zelimo da te vidimo sa onim momcima iza Safetovih ledza,zasluzio si ti i mnogo vise!HVALA Ti ZMAJU OD HERCEGOVINE!!
BOSNA IMA KRALJA SVOGA, SERGEJ BARBA ZOVEMO GA !!!
Napustio savez...htio on da bude selektor,Barba sam sebe precjenjuje
Poprilicno dobar igrac, nikakav covjek i lazni patriota. Znam da vam ovo nije drago cuti ali ja ga poznajem licno a vi koji ga ne znate pusite foru sta vam ja mogu, zao mi vas je.
samo mi reci otkud ti ta informacija?? vi pojma nemate koliko je covjek ucjenjivo Savez od 96. kad su ga poceli molit dq igra za nas pa do 98. dok nije pristo nakon sto ucinjenih usluga, tipa zaposljavanje, kupovanje auta itd.
frajer ba igro u bundes ligi i molio nas savez 1998 da mu kupi auto? hahahahahhahahahahhaha de ba
veliki igrac, veliki covjek ,veliki patriota! SERGEJ BARBAREZ!
ISPAO PIZDA ,NAPUSTIO SAVEZ...AKO NEĆU BITI SELEKTOR,NEĆU NIŠTA!
Nikad 'crven' bio nisam. Činjenica je ,da je Barba napustio savez,zato što nije postao selektor...to je potvrdio i Osim!
sergej bog jnepravda je sto je zavidovicki papan nakon jednog katastrofalnog ciklusa i bruke od albanije i portugala dobio drugu sansu, a treba je je barbarez
i mi u Hrvatskoj smo navijali za BIH i drago nam je jer ste uspjeli,zasluzili ste
Ne može tebe nikad, niko zamijeniti, nasljediti...
Ah sta reci. Krivo chetama iz Genocidne sto svijet pise kako su oni protiv odlaska BiH na Mundijal. Ah , sta reci. Nek im Dodik dadne para iz Birca pa neka isprate Srbiju na Kosovo da igraju na male golove. BARBAREZ LEGENDA, HEROJ, LJILJAN ZMAJ
Sergej Sergej Sergej Barbarez !!!!!!