Massimo Moratti
0

"Balotelli se nikada neće promijeniti"

Totalsport
Massimo Moratti (Foto: AP)
Massimo Moratti (Foto: AP)
Mario Balotelli, 20-godišnji nogometaš Manchester Cityja i povremeni talijanski reprezentativac, opet je na udaru mnogih kritika.

Još dok je igrao u Interu Balotelli je bio u središtu mnogih skandala, no tada su se neki vezivali uz svađe koje je vodio s tadašnjim trenerom Joseom Mourinhom. Govorilo se i da je željan odlaska, pa se i očekivalo da bi se mogao smiriti u nekom novom klubu.

No, u Manchester Cityju se Balotelli nije previše promijenio. Uvodne pogotke uopće nije slavio sa saigračima, a pri posljednjem nastupu ove sedmice (protiv kijevskog Dinama u Europa ligi) je brutalno startao na suparnika otvorenim džonom. Jasno, dobio je zbog toga crveni karton već tokom prvog poluvremena.

"Vjerujte mi, Balotelli se neće promijeniti", rekao je vlasnik Intera Massimo Moratti koji vrlo dobro zna Balotellija iz vremena dok je ovaj igrao u Interovom dresu.

"Mnogo toga ljudi mijenjaju u životu, ali karakter je valjda najteže promijeniti. Balotelli je takav i gotovo. Nastavit će se ovakvo ponašanje", završio je Moratti.