Nogomet
0

Balotelli opet bez proslave nakon pogotka

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Manchester Cityja su, barem privremeno, osjetili kako je biti vodeća ekipa Premiershipa. U 20. kolu su vrlo lako na svom stadionu svladali Aston Villu s 4-0.

Sada Manchester City predvodi karavanu ekipa sa 38 bodova. Drugi je Manchester United sa bodom manje, ali ima čak i tri utakmice manje, što znači da s maksimalnih devet bodova opet može daleko pobjeći od gradskog rivala.

U utakmici protiv Aston Ville tri je od četiri pogotka za "građane" postigao 20-godišnji talijanski nogometaš Mario Balotelli, s tim da su dva bila iz jedanaesterca. Time je Balotelli došao do brojke od pet pogodaka, ali kao i u prethodnim slučajevima, nije se pretjerano veselio u tim trenucima. Melankolično je primio svaki od njih.

"Jednostavno ga moramo prihvatiti takav kakav jest. Nemojte mu to uzimati za zlo, svaki igrač ima svoju osobnost", rekao je nakon ogleda trener Cityja Roberto Mancini i nastavio:

"Ja bih njegovo ponašanje još uvijek pripisao odlasku od doma. On je još uvijek dječak, ima 20 godina, a sada se prvi put odvojio od doma i obitelji. Takvi događaji nisu lagani, vidim na njemu da se još uvijek privikava na novo okruženje. Strašno mi je drago da su mu navijači danas dali bezrezervnu podršku. Moglo se osjetiti da on uzvraća, a to što ne skače kod pogotka... Bože moj, ponavljam, svi smo na svoj način građeni", završio je Mancini priču o svom ćudljivom "dragulju" kojeg ima u svlačionici.