Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://sdnt.byethost6.com/PravopisBosanskogaJezika.htm#đ
Inter je definitivno napravio trensfer desetljeca kada je ovog \'\'bad boy-a\'\' prodao (uvalio) shityu. Ima dobre predispozicije za dobrog igraca ali djaba kad u glavi nema 1gr. mozga.
DAKLE BALOTELI I MANĆINI NASTAVLJAJU DA SE ŠTEMAJU ZATO MU I DAJE MJESTO U PRVOJ POSTAVI.DIJAMJANT GA JE ŠTOCIRO KAD MU SE MANĆINI POČEO UPUCAVATI I ZATO SJEDI NA KLUPI.
e fala elma, bogami bi osto nepismen da nije tebe
pa ne znam otkud dilema,naravno ispravno je džon!!!
ja od kada citam ovaj sa-x, skroz sam se zbunio sa nasim pravopisom i vise nisam siguran ni u sta jel dzon ili djon?
ko mu kaze.... ovaj stari lopov se ispario kad se trebao odrzati sastanak zbog Calciopoli-a ... nije on nista bolji od balotellia.... fuj..
joj Baloteli je budala, juce mi je samo cvoke palio i slao po vodu... :((
Kada je rodjen kao defektas. Nista cudno.