Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da uzmemo jedan TylolHot i riješimo Bale u sljedećem transferu
@Korisnickoimezauzeto Loš fazon.
Real obris'o Bale
Sprinter, relativno visok i težak, oni su skloniji povredama od onih nižih i lakših. Mijatović je nedavno rekao da je svima u Realu dosta Balea. Prodaće ga sigurno.
Jedan od najvecih promasaja sto se tice omjera cijene i kvalitete.
Realno ovaj trener je obicna 0 Lucas VAsqez ima prednost u odnosu na Bale-a ma dajjj lomi rezultat i on ubacuje Valverdea... a nece majstora isca...
Njemu je 30. Ima još koju godinu i baš ga briga šta o njemu misli i javnost i saigrači. Da li je on vrijedan para ili ne pokazaće njegov sada već izvjesni transfer u drugi klub. Mislim da će neki klubovi sa otoka jedva čekati da ga preuzmu.
Smrad..
prevara od igrača, džaba dali pare. dobar za beka.