Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ga treba prodati, vjerujem da bi bio pozvan.
Naglasi da govoris o prodaju kad je Safet u talu. Dakle ako doticni sklopi ugovoro sa Safetom ili njegovim bratom mali ce izbaciti Dzeku iz repke. Samo uplati na vrijeme, imas broj ziro racuna i nosis devetku
gentlmene1 i ovdje si osuo :) neka tako treba! za safeta vazi ona stara narodna-ko nema u glavi ima u nogama :) .ma Bog me ubio ako je on ikako i pogledao ovog decka.on je nasao Dzeku i Ibisevica i ne treba mu nikad vise ni jedan napadac.Napominjem da se obojica nikad nece povrijediti,niti dobiti karton,niti biti neraspolozeni i sl
Kakv ba zmaj pored kandidata za zalatnu loptu i kopačku Avdije Vrsajevića i multi-talenta Tine Sušića koji evo samo što nije zaigrao za rezervni tim Europskog velikana Hajduka koji ima 5 titula lige prvaka, 7 titula Europske lige, 48 titula u domaćem prvenstvu 56 titula nacionalnog kupa i da dalje ne nabrajam.
zaboravio si cuvenog zorana kvrzica rezervnog igraca fudbalskog giganta rijeke...
@ Sejdić Joj kako sam njega mogao zaboraviti. Pa Rijeka je glavni kandidat Hajduku u pohodu na Ligu prvaka ove godine. Eno neki dan poderali kombinovani sastav Real Madrida i Barce sa 7:0.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobar igrac, treba ga zvati u A tim...
Pape:Ta ce Atajic,imam Avdiju!
Zamislite mladu repku, Besic-Prcic-Atajic, znaci imas kostur plus ovaj mladi golman Bayerna, zatim Kolasinac koji ma 20 god i ako dodje ovaj mali Tankovic iz Fulhama. Ne vidim trecu napadacku opciju u Brazilu vec ovog mladog momka koji igra za prvi tim Celtica!
Što nas ima Mašala !!!!!!
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena!
moram malo pripazit na ovog tikvana, nadam se da ce uskoro probit u prvi tim
NjV odlikovao UN policijskog komandanta Edvina Kutlovca Ordenom Bosanskog Viteza 1. reda, za "iskazanu hrabrost i najviši humanizam prilikom sabotiranja kolonijalnih interesa u Sudanu"; podsjeća da je Sudan kao i Bosna (odnosno Ilirija) žrtva zapadnog kolonijalizma koji je zemlju nedavno podijelio na "Sjeverni" i "Južni Sudan" nakon što je potvrđeno da ispod malog južnog dijela leži preko 85% zaliha nafte cijelog Sudana pa odlučeno da se sjevernog dijela (koji je za razliku od juga većinski muslimanski) naprosto otarase kao "nepotrebnog troška" - u čemu zapadnim "investitorima" i naftašima asistiraju UN; napominje da su se u ovoj epizodi o ljudskosti našeg izuzetno hrabrog policajca, u svom pravom svjetlu negativaca pokazali i regionalni kriminalac Radončić, te Ale Šiljdedić koji je jedva dočekao da "uskoči kao zamjena", a kog pamtimo kao onog policajca kog je rodbina mladića izginulih u teškom sudaru u Bihaću optužila da je uništio dokaze da je taj sudar skrivio transporter EUFOR-a | http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić http://is.gd/sW9lTx
Kes u dep i pravac susicevoj agenciji,ti makar vrjedis za razliku od ostalih koje dovodi
Nadam se makar da pape ima negdje u glavi da postoji ovaj napadac,makar da prati njegovo razvijanje.zalosno da nam u repki igra covjek koji presjedi na klupi jednog hajduka koji igracki nije jaci o zelje FKS ili zrinjskog a ovaj momak igra za slavni tim koji je brend u svijetu a cak ni u mladu ga ne zovu.tuga kakvi smo mi
nekidan mi ispade upaljač kroz kanalizacionu rešetku.
To Bahro care!!! Mozda ga pozvat jednom za A rep., neku prijatelsku
Ne moze on pored Visce dobiti poziv. Turska druga liga je jaca od Svetske, a Celtic svake godine ligu prvaka igra. Bitno je da poziv moze dobiti Tino Susic,Kvrzic, Vrsajevic,Sunjic... Susic je selektor koji je doveo najvise kvazi igraca od svih nasih selektora, sprda se sa repkom. Za pare i po naredbi brata dovodi igrace. Sramoto jedna. Onakav igrac sta uradi sa svojim imenom.
pardon Skotske lige
Turska druga liga je jaca od Svetske. Sve si nam objasnio.
Jagodić poziva tek nakon sto upozna igrača .....sa svojim brojem bankovnog računa.
Susicev abd Zmaj !