Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam, čovjek voli Slobodu i pristupit će tako i vođenju kluba.
Voli on SDA. SLOBODA JE UNISTENA JER IMA VEZU S BIVSIM PORETKOM.
O kakvoj uvijek politici pricate majke ti? Azmir dokazao da moze, a vi ili se inatite ili se ugasite. Pozdrav iz Mostara
3 kandidat je Bingo. Jedini spas za Slobodu, ostalo sve je bas slabo i tanko.
HajNehaj1 Nije poglupo ovo što sam ja napisao nego si ti poglup da shvatiš poentu , al hajd nek si i ti nešto komentarisao iako nema veze sa vezom.
Obecava Slobodi Evropu i borbu za vrh a vidimo kako je prosao TC a istu je pricu imao i za njih
Slobodi sve najbolje i da se čim prije vrati u prvu ligu
ovaj lik mozda jest ovakav ili onakav ali mi bolje ne mozemo i ne trebamo ganjati lik zaista voli Slobodu covjeka su otjerali da sam na njegovom mjestu dosao bi samo jednom godisnje do uprave i samo pljunuo na upravu a on sve je presutio i zeli opet pomoci
Poruka za navijace Slobode je ta da ih samo ovaj covjek moze spasit, eh sad se vi inatite
S njim ce Sloboda uploviti u mirniju luku, to je definitivno, i to trenutno i treba biti prioritet, ali mislim da je tuzlanska raja previse optimisticna vezano za ovaj angazman kada govorimo o eventualnim titulama. Pobijedit cemo mi Sarajevo 4:0 opet, pa cemo zijanit od Drine ili Radnika.
SDA KADAR..NAROOOD ZNAAAA
Gledajući kao navijac, bolje je "narod zna" pa da nam se klub bori za prvaka BiH, nego ovi "da svane dan" pa su klub drugi put izbacili u federalnu ligu bez da ikakve ideje imaju kako ga makar vratiti u pl.
BUJRUM! Taman i da ne osvoji ni on nista, merak je gledat komunjare sto se pojedoše u čaršiji. Blic druga liga, pa opet aBd da dočekujemo Sarajevo, Željeznicar, Velež... da vodimo ravnopravne bitke na terenu i tribinama. HCTZ
SDA KADAR AZMIR IM DOHAKA.NAROOOODD ZNAAAA
Nece im pomoci ni Azmir Husic
@gooUser1684492808 Ne trebaju nama chetnici.
Sa Tuzla City-em šta je napravio do sada??? I oni su se ove sezone gotovo pa borili za opstanak , i vazda neko 7-8-9 mjesto na tabeli . Nema kluba bez jakog sponzora koji će mjesečno upumpavati veliku sumu novca u taj klub. Ovo su sve krpaže sa par stotina hiljada KM za sezonu , a to je danas ništa za jedan FK. Slobodu jedino može na području TK Bingo podići jer ima novca na pretek , ali čovjek se već izjasnio da nema od toga ništa jer Sloboda ima puno dugova.
Husic ima da upumpa ali je to nedovoljno kada nemas sponzore i navijace koji idu uz klubove sa istorijom.Tako da ovo što si napisao ti poglupo !
Žao mi Tuzla City...čovjek ih ostavi bez marke...kanta za nabijanje u sledećoj sezoni...ako budu imali da plate za autobus...