Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsenal se ne rasipa kao ostale ekipe i to je to. Koliko para toliko muzike današnji fudbal je takav a sa Lacazetom defitivno jesu opasniji. City djeluje poput švicarskog sata bez greške Pepina maestralnost i beduinski novac pogodak koji će narednih godina harati Engleskom.
Nije stvar u tome da se ne rasipa, već ne ulažu dovoljno u ekipu, a imaju najskuplje karte na svijetu. Ima arsenal para, samo vlasnik izvlači te pare iz kluba i ulaže u druge projekte u americi, dok je klub primoran dovoditi 4-5 igrača do 50-60m, a jedan ozbiljni klub sa ambicijama toliko potroši na jednog igrača.
a nisu beduini vlasnici Arsenala ??cccccc
Plakacete vi za Vengerom
@VELIKIZEP plakala je tvoja u logoru 93 kad su je Srbi punili
@VELIKIZEP NAKON SRPSKE REDALJKE NAD TVOJOM MAMOM PUNIH 6 MJESECI DOK NIJE ZANIJENJENA ZAPITAJ SE CIJI SI HIHIHIHU