Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern prodao utakmicu
Sala je bila, sta ste se zapalili :)
UZAS!!! Stvarno vise necu gledati nista iz UEFA produkcije. Leicester je iznimka koja ce potvrditi pravilo da ce ligu prvaka osvojiti ekipa sa najacim sponzorima. Koga god da dobiju u razigravanju, ispadaju!
Nista brate druga liga Meksika i lagano uzivaj :) Mi cemo i dalje LP
Ovo je postalo predvidljivo sranje. Lakse je pogoditi finaliste lige prvaka nego da li nas sutra ceka jutro ili vecer. Ja ovo sranje skoro vise i ne pratim, ali ako bi ovaj Slovenac uveo neke radikalnije promjene u smislu da u timovima mora biti najmanj70% igraca iz vlastitog pogona, onda bih se mozda predomislio. Ili da se bar uvede klauzula po kojoj neki klub ne smije potrositi vise od 20 miliona € na pojacanje. Ovako je sve nezanimljivi apsurd.
jarane,sutra te ceka i jutro i vecer
kakav je ovo slino na OBNu ,ovaj "strucni" saradnik ,zabalio frajer oko zvalja,
Sva sreca pa postoji opcija mute na tv-u ne bi mogao izdrzati do kraja slusajuci ovu dvojicu sa obn-a hahaahah
opet sam sebi plus dajes. zasto to radis? fkt me zanima
gledaj one Špance sa Bein sportsa GOLGOLGOLGOLGOLGOOOLGOGOGOGLGL
Navijam za Barselonu ali Neymar je teški cigan. Zaslužio je brat bratu najmanje 3 crvena kartona večeras. Da je ono radio neki igrač Celtica dobio bi odmah crveni.
Ma glupan ne razmislja trebao je to uraditi kao Rakitic :)
Stiv, najgore što si dobio 5 negativnih komentara a sve si u pravu. Toliki su milioni bačeni za nezainteresovanog, drskog i krajnje bezobraznog Neymara.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)