Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Klixe, u sezoni 2002/2003 u grupi E Newcastle je u prve tri utakmice poražen od Juventusa, Fejenorda i kijevskog Dinama a zatim ih je u revanšima pobjedio. Osvojio je drugo mjesto u grupi sa 9 bodova i prošao dalje. Dakle, nije Atalanta prva kojoj je uspjelo proći među 16 najboljih nakon poraza u prve tri utakmice. Doduše, nakon toga je slijedila još jedna grupna faza od 4 grupe.
Pa ko prati Atalantu zadnje 2-3 godine vidio je sve,. koliko mogu i šta vrijede. Jes da su izgubili na domaćem terenu ( kao i Željo do sije bodove u Sarajevu) ali su nabrali na strani.
Atalanta je uspjela i na Koševu, što niko nije🤗
uradila Lokomotiva iz Moskve pre nekih 15ak godina, tako barem rece komentator na utakmici, nakon 4 kola imali 1 bod isto kao Atalanta
Atalanta prodje dalje a manji klub iz Milana ne moze meda - ali eto igrat ce se opet CHL na San Siru ali nece to biti mali inter 🤣🤣🤣🖕🖕 Bravo Dea. Zasluzen prolaz.
Sta ce Atalanta, Novi dvorac je tim iz snova...
Mentalitet,nema šta...
simpaticna ekipa..jos kad im se Zapata vraca ( Gomez&Zapata) mogu svakoga iznenadit.