Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Željovci nakon 2-2 podrzavali komsije "mozete vi to komsije" i onda nakon 8-0 se nasladivali 😂😂😂
@as123987, prepali se bili da ce ih Sarajevo proci. Sitne strumfovske duse!
Ma 0:3, morž, tužba400k, hadžikamatar7%, slavkoNOOOO, krepo meljo, EL-FATIHA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Litex - Željeznicar 7-0, pa kad se brukamo nek se brukamo, Atalanta je u ligi šampiona, a ovoga nema ni u 1. bugarskoj ligi.
Nisu poceli brukanje BH nogometa, druga ekipa bi manji poraz dozivjela. FK Sarajevo je obrukao ovu drzavu, valjda ove godine naprave sta bolje. Onu Osmicu nikad necemo zaboraviti!!!
Atalanta prosjecan europski klub. Talijanska liga inace zadnjih godina propada sa kvalitetom. Bljesnu malo i to je to. Nisu nista osvojili godinama u Europskim takmicenjima.
Kako možete poredit naš fudbal sa bilo kojim klubom van granice BiH, naša liga je sprdnja, bolje igraju djeca od 15g, kod nas ne može ništa bez cirkusa jesmo zaostali jbt
Po naslovu rekao bi covjek usao SA u LP
Ali ipak 8:0
Ne mogu oni bit jaki koliko mi mozemo bit slabi
Pitari osjetljivi na ime atalanta pa u svemu vide urotu protiv njih, kao nemojte to spominjati zaboravit ce se. U cemu je problem, to je dio historije bh nogometa, jedna obicna bruka i potop ufuranih likova samoprozvanih divova... Ali nije sve tako crno u bh fudbalu, bilo je i lijepih trenutaka koje naravno mozemo zahvaliti ekipi s grbavice... I koliko god se upirali nikad necete doci na nivo najveceg bh kluba. Sretno i potrudite se da onih 8:0 ostane najveca mrlja bh fudbala.
@Rubbie mozete vi pricat sta hocete boli vas sto smo bolji od vas,sto je dupla kruna na Kosevu i sto niste dobili licencu. Uvijek ste bili samo mali Zeljo i to ce ostat tako dok god Sarajevo bude tu.Atalanta nas nabila 8-0, a mi vama tricu strpali s pjesmom Atalanta je vrhunski klub i dobro je sto su stali na 8 hahaha ali vi od nas primili 3 od Litexa 7 i vi se doticete Atalante hahaha uvijek cete biti mali plavi zavidni stumfovi. :D
Jao kolko ih samo boli dupla kruna, 0:3, licenca kao slag na tortu.. pa vi cete sa zeljeznicara preci na atalantu kako je krenulo. Na kraju krajeva, bolje i od atalante 8icu nego od litexa 7icu.
"O Atalanti, gradu iz kojeg ovaj klub dolazi..." tu sam prestao da citam.
fk sarajevo 08
Ja naslova i go.ana, cuj poceli sa brukanjem bh fudbala
Kad prosječne evropske ekipe kao Borussia ili Atalanta zabiju 20 golova Sarajevu čiji vlasnik je bogatiji od vlasnika tih klubova, logično je da će vlasnik Sarajeva prodati tu robu s greškom. Trebalo mu je malo vremena da nađe nekog levata i eto, nađe ga u Vijetnamu LOL
ja mislim da je Sarajevo kriv jer Željo nije dobio licencu
I kad sam patio u ime tvoje sam se kleo...
svaka cast Sarajevo na osvajanju duple krune , al ono sa Atlantom ne moze oprat ni ovaj clanak ...sto je puno...puno je