Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je on trener, samo sto zove nekada "glupe" igrace.
ova taktika funkcionise protiv Latvije i Lihtenstajna ali bez pravog defanzivnog veznog ce nas bilo koja ozbiljna ekipa otresti
@Indigont Ako hoces DM onda imas dva problema. Gdje name je taj kvalitetan igrac koji je DM? I koga izbaciti? Ja neznam da mi uopste imamo kvalitetnog DM-a vise, od kako je Rahimic igrao. Najuspijesniji treneri grade taktiku po igracima koje imaju na raspolaganju. Da mi imamo jednog Yaya Toure-a onda svaka cast.. dobar DM je vrijedan zlata, i ako pratis klubski fudbal, to je pozicija za koju je najteze naci dobrog igraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
oj safete sajo samo naprijed mi smo uz tebe
Tin pita Papeta:Amidza,znaci ne moram se vracat u odbranu?!Avdija mi obeco nabacivat na vola!
Tin_
samo hrabro, pa sta bude...I obavezno napasti, jer se ne znamo braniti...
Sajo legendo i veliki covjece samo naprijed, i dobro razmisli o spisku za SP. *eben smo mi narod.
Napad je najbolja odbrana kad imas loptu u posjedu, jer ti tada sigurno ne moze protivnik dati gol, kaze veliki guardiola! Mislim da Susicu nemas ti kvalitet u veznom redu koji ti moze duzi vremenski period drze loptu u posjedu! Svaka čast pjanicu, ali ostali slabo i nemaju mogucnost da drze loptu u posjedu! Protiv laksih protivnika to ide lako ali se uvijek problem pojavljuje kad se dobije jaci protivnik! kako moze susic pricati o taktici napad je najbolja odbrana kad protiv argentine, egipta nije sutnuo u okvir gola!
Ja napada i quraca. Dva extra napadača, ostalo na njima da od polovine terena do gola predriblaju cijelu suparničku obranu i daju golove. Najbolji asistent Džeko...da ga nije bilo protiv Litvanije ni baraž ne bi prošli...
napadacki sa avdijom , i svaka reprezentacija pada ! Mr.Centarsut
Mislim da ćemo mi doživjeti debakl jer niti imamo tim da se nosimo sa kreativcima Argentine,niti sa crncima iz Nigerije i i onim manje crncima iz Irana. Kamo sreće da ne bude tako,ali vidio sa da kod nas nema zainteresiranosti za igru. Pape nego ti moraš imati dobre i rezervne igrače jer naš mentalitet balkaski je takav da uvijek oni manje važžni budu tad najbolji i najviše pokažu.Kloc će siguran sam bojkotirati Safeta jer nejmu ponos neće dozvoliti da se on moli treneru jer je on nogometaš M.C .
na slici je selektor susic i, trebali ste reci, pola kapitena spahica
kabadahija, Mubere mi moje
Jedini pored Ivice Osima, koji ima moje postovanje i podrsku 10000% Kako god prosli na SP, ondje smo zbog njega i tih igraca. Sto se tice prijateljskih, svaki ima lose nastupe, tako da...
nakon mundijala Safet Susic preuzima FK SINDJELIC
Pitanje: Jeli znate kako mozete nekog danas da povrjedite ili ponizite za sav zivot? Ogovor: Samo mu recite da je srbin, i netreba mu veca uvreda i ponizenje!
jesi li ti srbin?
Uvijek su nam bili drazi tudji nego vlastiti uspjesi..pa covjek nas odveo na svjetsko prvenstvo, skupa sa nasim igracima..koliko se samo to cekalo eee,srce mi puno :)
Napad ??? Hahahahaha, to onaj napad koji protiv Egipta suta nije imao, a ovaj bilmez Susic i ne namjerava pronac dodatnog napdaca, bitno je da svoju familiju gura u ekipu