Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji golman koji je ikad stao na gol na Balkanu. Svaka čast majstore full respect.
Slažem se!
Bosanski Buffon
Samo ti daji golove Asmire!
Istinski i pravi ambasador ove drzave. Kako se osjecam ponosno svaki put kad ga vidim, kada mu citam izjave. Sigurno, uz Pjanica, najbolji igrac ove reprezentacije. A kada ABD napravi veliki transfer u bolji klub - postat ce i prva zvijezda ove reprezentacije. Bravo BEGA KING, bravo MAJSTORE. P.S. Oni pacenici i zlobnici poput onog @lik koji su pisali da nije rodjen u Bosni i Hercegovini - neka jos jednom procitaju izjavu i neka mu se napuse.
ASMIR SE RADUJE, A SELEKTOR ZAKASNIO NA AVION?
asmir je jedini profesionalac u repki. kod njega nema derneka i cevapa. Respect Asmir!
Ma jašta Beže,ikono naša...
nasa mala, ranjena BIH na svjetskoj smotri, neprocjenjivo :) hvala i tebi asmire za to
Begović će nam biti ključan u Brazilu. :) btw. mogli ste i klip postaviti: http://youtu.be/ygVsOY6Vtd8
NEUERovic
Ovo je patriotizam.Kad odes gdje je bolje pa opet porijeklo ne zaboravis iako ne osudjujem ni oni koji su zaboravili.Svaka cast Begovicu,vrhunski sportista a jos vaznije dobar covjek.
Ovo za BiH znaći život...da vijet zna za nas ida zanju šta Srbi smjeraju sa nama..
Živjela BiH, pozdrav iz susjedne Hrvatske
hvala bi bega dusa mi je puna kad tako govoris bogami mozes primit 10golova na utakmici al za mene si broj jedan da sam zensko dao bi ti materemi moje dzevide
Bravo Asmire, svaka ti cast i veliko HVALA !!!
Asmire gospodine
ABD i ti ces zabijati golove :D