Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još je bitnije da pobijedimo legendo moja.
Handanović je za njega Tito, šteta što je Slovenac. Begović je postao briga za navijače.
Koji je ovo luzerski stav. Valjda je bitno da pobjedimo i ne primimo ni jedan gol.
hahaha...ovo mu je ostalo od bivseg selektora susica...protiv albanije igra na bod a onda protiv francuske u parizu na pobjedu! Tako i asmir,bitno mu da ne izgubimo u zenici pa cemo u irskoj ici na pobjedu! Ukoliko u zenici ne pobijedimo sanse ce bito skoro pa nikakve moj asmire! U zenici se mora pobijedit pa barem jedan gol razlike
Beka ko da racuna, da ce primit bar jedan levatski gol?! Pa ko veli, haj dobro je to, ako bude 1-1!
Čuj to, bitno je da ne izgubimo u Zenici. pa ako se ičemu nadamo moramo pobijediti u Zenici 2:0. U suprotnom smo usrali motku.
Asmire,izjava ti je šamara.Ako nemas sta pametno reci onda suti.Cuj,tu smo mi negdje i najbitnije je da ne izgubimo.Pa dragi Asmire sto ti to treba.
Optimisticno,nema sta.
Sta bolan Begovicu?? Bice 3:0 za nas ako se iole pokrenete, Irci nisu nikad bili ekipa za respekt pa tako nisu ni sada. Borbenost? Pa to je samo do vas, reprezentativaca. Trcite, borite se i razbite ih. Bolji ste !!! Zivjela BiH !!
hahaha, ovo je dobro "bitno je da ne izgubimo".
O cemu ti pricas kikseru? Vazno je da ne izgubimo???? Ne mogu da vjerujem.. ako Mesa malo razmisli i analizira protekli period nece te ni stavljati na go, jer se tebe najvise pribojavam!
Po meni je najbotnije da ti ne primis gol kakav kroz usi,kao sto si primio protiv Kipra,pa je cak 0-0 na BP dobar rezultat,u Irskoj mozemo uvijek dati gol ili dva
ako zelis pobijediti ne smijes izgubiti :D
Nije ti ovo celzi, cuj samo da ne izgubimo...
Bosanski beze zar nije lakse reci dati ce mo sve od sebe da pobjedimo,,neka se vidi srce u terenu tada zijan nije grjeh,,,previse analizirati protivnika u bilo kojem smislu stvara velike konfuzije s mozgom
bogami je jedino bitno da prođemo.....sve ostalo vam je neuspjeh na obraz i dusu
Bitno je da se ti Bega moj drzis linije da ti ga ne bi ljudi zavukli s preko 20 metara, a nije da ti se to rijetko desavalo
Fudbaleri su na Begi doktorirali davanje golova sa +20m. Hoćeš kroz noge, hoćeš kroz ruke, kroz uši svejedno je.
Ne sviđa mi se stav "Najbitnije je da ne izgubimo" .. kao da unaprijed sebe pripremamo za loš rezultat. Neriješen rezultat nije nikako dobar za nas, mada naravno i sa takvim rezultatom se može proći ali ipak, valjda stav treba biti "Treba da pobijedimo i po mogućnosti ne primimo gol".
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti! Šta si sad Grunfe konstruisao? Lokomotivu na jedra? ... :)))))))))