Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sejad je najbolji igrac u svijetu
eto ti znas osnovne stvari \"naseg josipa simunica\" \"ivan rakitic\" i kad je kopiraju nek je preprave kao sto su to i sad ucinili, radije cemo cekati 15 minuta na vijest nego je odma procitati i citati ova sranja, svakako nije ekskluziva pa stoga mozemo i sacekati par minuta dok neku vijest lijepo ne preurede
Ovo je agencijaska vijest Totalsporta (znači otkupljena vijest), a vjerovatno da ista agencija daje informacije i hrvatskim medijima. Nemoj odmah napadati, ako ne znaš osnovne stvari:)
daj ba, napisite vijest ili je ne objavljujte.....
jel igro Bajramovic? Ibisevic? ima li njih gdje u BL
nemorate kopirati vijesti sa hrvatskih stranica
ima li gdje na internetu gledati bayern wolsburg