Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Los Chelsea a i Arsenal nije nesto Kolasinac im je ipak najbolji igrac bar trenutno
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Potpuna taktička dominacija Emeryja naspram Sarrija. Arsenal ih je razbio prvo poluvrijeme, drugo su čuvali stečenu prednost. Čim odbrana Arsenala igra u iole punom sastavu to liči na nešto, ali eto, Bellerin se povrijedi, pa će već u Cardiffu sljedeće kolo izgubiti bodove. Tipično arsenalovski. Sarri nek moli Boga da mu Higuain igra kako očekuje...
Sead Kolasinac i Granit Dzaka rutinsku neopazeni
@MisirFromIsrael SEO KOLASINAK da ne igram za bejha babo bi me se odreko!!! - novinar: Vi ste Kolasinac? -- SEO: JOK, ja sam ravnopravni punopravni Njemac, nisam bosanac, ja sam KOLASINAK i ne petljaj te dalje.
Bravo gunneri, idemo dalje, borba za LP
aBd brate
Hazard vec nekoliko kola mi rasipas poene na FPL, dobrodosao Sane!
Kada u nekoj drugoj ligi budem gledao 3 utakmice u jednom danu kao ove danas 3 u EPL onda cu reci da je ta liga blizu EPL a do tad ZDRAVO.
Wolverhampton 4:3 Leicester Liverpul 4:3 Crystal Palace Arsenal 2:0 Chelsea
Slazem se Kladionice su svoje odradile Klubovi imaju i jare a Bogami i pare
Gotova sezona chelsea
ne vjerujem koliko je celzi los