Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudina!!!
Turci, to je prava nacija. Oni u Holandiji recimo uvijek zajedno rade, ako sta treba kupuji kod Turskih firma... drze do vijere i tradicije ... najgre pricaju od svih stranaca Holandski i zaboli ih k*ta sta im ovi svi govore :-)... da smo mi makar 20% od toga, gdje bi bio kraj
Kinezi su pogan najveca....komunisti a zive na racun kapitalizma
Arsenal inace vjeciti gubitnici
Ništa nije slagao. Otišli su toliko daleko u terorisanju da odvajaju djecu od roditelja i trajno ih plasiraju u kršćanske domove i porodice kako bi totalno iskorijenili Ujgursku kulturu i religiju.
@Mavro, ne treba mu google, imam prijateljicu koja živi vrata do mojih i koja je jedva živu glavu izvukla odozdo, za djecu jos nista ne zna... idiote
Trebao su prvo zavrsiti jednu pa poceti drugu karijeru!
Pišete gluposti o muslimanima, miješate Bošnjake sa Arapima i Turcima, islam šaljete na istok, ignorišete svaki zločin učinjen nad muslimanima, a krivo vam kad musliman zine da se požali. Teroristi ste VI koji verbalno terorišete i podržavate “borbu” protiv islama.
Nek se on prvo potrudi da srednji istok bude ravnopravan za sve religije pa kad to završi možemo razgovarati o Kini
Ozil otišao predaleko. Što se nije sjetio Jermena nekada ili Kurda sada. U Turskoj.
politika ili religija, pa to ti ga dodjen a isto
Bravo Mesute! Kinezi rade po principu konc-logora.
u koni se trenutno vrsi najveci zlocin nad jednom vjerskom skupinom tj muslimanima ali normalno medjunarodna zajednica samo suti isto kao i u bosni osim amerike koja je i bosni bila prevarena od strane ostatka medjunarodne zajednice pogotovo eu
Mesude, nesto ti ne ide fudbal u zadnje vrijeme pa se ti okrenuo politici. A kakva si ljudina nek samo ljudi pogledaju snimak kako si pritisko gas i ostavio Kolasinca iza svog auta da se obracuna sa kriminalcima naoruzanim nozevima , dok je on zrtvovao glavu za tebe, brata muslimana i tvoju kucku.
pa i arsenal je saucesnik kada zna za te zlocine a nece da osudi necovjecno postupanje kineza, to jeste "politika" engleza gdje god sukob eto mene ja cu posredovati ka izmirenju da peru svoju savjest a i lovu
Bravo care
Ukazati na bilo koji problem u svijetu,a kamoli onaj gdje se ruše osnovna ljudska prava je za svaku pohvalu od bilo koga.Zna se da su najveći krvnici svjetske velesile.SAD,KINA,RUSIJA IZRAEL,itd.
svaka tebi cast!
genocid pitanje mijesanja nogometa i politike...to je pitanje ljudskosti.. a sport valjda treba promovisati ljudskost i iskoristiti popularnost da skrene paznju na sve strahote ovog svijeta..
tako je..ali politika klubova je da se ne "miješaju" jer novac kapa i od, u ovom slučaju, Kineza..pa je bolje ostati neutralan (čitaj necovjek, ljigavac, nehumani beskicmenjak). Tako danas ovaj nakaradni svijet funkcioniše.
A da su Zidovi izvrgnuti progonu da li bi se Arsenal mijesao u politiku?
@Darko12 Onda bi promijenili principe!