Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od razloga zasto je najbolja liga na svijetu.
A koja je kvalitetnija. Da nije mozda spora Njemacka liga ili Talijanska ili Spanska gdje imas Reala i Barsu i mozes da ih gledas a onda dodje Atletico da igra kao da su talijani iz 80-tih ili mozda je bolja Francuska. Ne budali.
Srce sampiona
Zasluženo na prvom mjestu
Bogami jednom ce me prekinut hahahahahahahaha majko mojaaa, hajdeeee ❤
I po cemu je ovo eurogol i nesto spektakularno?
Igralo se dok Arsenal ne pobijedi.
Go je bio tačno u 97:00, sudija produžio 6, al' se nastavilo jer je Bournemouth uzeo 2 minute u toku regularne sudijske nadoknade, šta nije jasno?
Zasto se zove eurogol,zasto nije afrogol?
Primili nesretno dva gola. Arsenal dominiro cijelu utakmicu. Najmanje dva penala su trebali dobiti zbog igranja rukom. Ovo je zasluzena pobjeda!
Arsenal sve teže pobjeđuje,a city sve lakše, od 9 aprila do 5 maja,Arsenal redom igra sa liverpool, city,chelsea i newcastle,paklen raspored, volio bih da izdrži,biće zanimljivo
Sreća prati hrabre! Nadam se sa će biti prvaci ove sezone!
Nece se desiti
naprijed ka tituli
Kome smeta jak Arsenal!? Ovo je za hejtere 😅😅
Nema Gigovica i odma možeš gledati
I na kraju će opet City uzeti :)
United ce uzeti
Neka,zaslužio je Arsenal..
Ko kaze da nije najbolja liga na svijetu poserem mu se u usta
super