Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa dole za dva najbolja golmana na svijetu Manuel Neuer i Gianluigi Buffona... Njemackoj zelim da osvoji titulu !
Island ili wels do titule aBd dosta mi je njemaca
@nedonymous Idi provaljaj se !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pogledajmo dosadasnji tok EP....Irci trijumfuje nad Italijanima, dok Azzuri, opet, uzimaju mjeru favorizovanim Belgijancima; Island ne daje pardona Englezima; i inace, Island se gotovo prosetao dosadasnji tokom takmicenja; jedna Albanija, koja je kao i Island prvi put na EP-u, uprkos ispadanju nakon grupne faze, ostavlja vrlo solidan utisak; Wales s lakocom preskace Belgiju; Poljska ili Madjarska ravnopravne u duelima sa Nijemcima i Portugalom; Hrvatska je imala gotovo otvoren put do finala;...itd. Evropski fudbal je postao izjednacen, mozda i monoton, ako izuzmemo pozitivna iznenadjenja novajlija u natjecanju. Nema izrazitih favorita, niti velikih, impresivnih igara. Ne vidimo majstorije i velike partije pojedinaca, poteze zvijezda u radjanju koje odlucuju pobjednika. U Evropi je sve manje prefinjenog, tehnicki dotjeranog fudbala, po cemu je, recimo, Francuska bila prepoznatljiva u eri Platini-a i Tigana-e, Holandija kroz decenije, Portugal u vrijeme Figo-a, ili nasa Jugoslavija u eri Drogana Dzajica, Bajevica i Surjaka 70-ih, ili ista ta Jugoslavija iz 80-ih i vremena Pizona Petrovica, Zajeca i Safeta Susica... Umjesto toga, u modernom evropskom fudbalu je sve izrazeniji fizicki aspekt i kondiciona sprema tima, koji se, uz borbenost od prvog do poslednjeg sudijskog zvizduka i neophodan faktor patriotizma, dokazuju kao provjeren recept fudbalskog uspjeha na starom kontinentu, i sire. Ovo EP je materijal za analizu nasem strucnom stabu, a lekcija fudbalerima - kako i kuda pred pocetak novog ciklusa kvalifikacija za SP u Rusiji. I, trebalo bi, psihicki podsticaj. Jer, sve jasnije da je proslo vrijeme fudbalskih velesila. Nema izrazitih favorita na travnjaku. Naprotiv, fudbalski dvoboji se gube ili dobijaju u glavi, jos i prije izaska na teren.
prelijepo rečeno!
Možda i najbolji komentar na klixu do sada.. Svaka čast..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da nije nepotrebnog igranja rukom Boatenga sigurno Italijani ne bi postigli gol i utakmica bi bila zavrsena u regularni 90 minuta...kada je pogodio stativu Ozil cinilo se da ce Italijani ponovo dobiti ovaj put puno kvalitetniju Njemacku...ali sreca po njih pa je i Pelle imao jako neprecizan sut...ali na onakav nacin da sutira Schweinsteiger je sramotno...kapiten mora biti siguran...takodje je vrlo zanimljivo da su kod Njemacke preciznije izvodili Boateng, Hummels, Kimmich i Hector nego ofanzivci
Onaj Neuer pravi SS-ovac. Ali realno Njemačka je bila bolja, i zasluženo su prošli, ali u polufinalu protiv Islanda neće biti tako lahko.
Ali komentator BHT je vrh . . . I da plaćam pretplatu_!?
Ja prebacio na HRT radi komentatora i tamo ništa bolje stanje.
Zaboravi maloprije napisati ZAZA je se u Doboju upiso ko BOSNJAK dok je OZIL popisan u CITLUKU
Ma sve su krivi Bosanski muslimani sto hi ima 50,20%
Neda skola pod noge,....svaka cast....
Mrš žabari
ja rekoh jucer Nijemci prvaci vi nevjerujete eto vam sad😃
Neka su hi...talijani su veliki Din dušmani i lukavi krivovijernici.
U kojem si ti filmu? Nešto o duhovima sto posto...
kimmich je yebeni mudonja.. zabari ciao..
Ja sam kontao da ce pucat do Sabaha,
Hitler se veceras prevrtao u grobu dobrih 2 i po sata 😂😂😂🇩🇪😂
...auuu...super sneki na haparatima.
NJEMACKA DO TITULEEEEE 🏆🏆🏆