Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abramovic se hvali kako ima 1000 skauta sirom sviyeta koyi prate mlade igrace ... Koga to dovedose mladog i da se pokazo :? - Nikog! Htyeli su i Toni Krooosa, i nece ga dobiti (vyerovatno ce s3e vratiti u Bayern, ako ne u Yanuaru, onda na krayu sezone) Bastian ye i vise nego vezan za Bayerm i mislim da ye i u interesu Bayerna da ga zadrzi,... Momak ima 25god i vec sad preko 60 nastupa za repku... YA
ma odma zajebi to.nema sanse da on napusti bayern. on je nas produkt iz akademije,i sigurno ce zavrsiti karijeru u Minhenu,te tako postati jos jedna legenda Bayerna. a Chelsea je vec dugo smijesan,oni bi da kupe tudje talente,a nista svoje nemaju.jadan je to klub.