Nakon poraza na domaćem terenu
0

Ancelotti: Sada je definitivno jasno da smo u krizi

Totalsport
U duelu 13. kola francuskog Le Championnata nogometaši PSG-a su ostali bez ičega u domaćem susretu protiv Rennesa koji je slavio pobjedu 2-1.

To je drugi uzastopni posrtaj i dalje vodećeg na PSG-a na domaćem terenu. Prije Rennesa istim je rezultatom u Parizu slavio St. Etienne, a to je bila utakmica u kojoj je Zlatan Ibrahimović dobio crveni karton. Od tog duela je PSG od maksimalnih devet bodova uzeo samo jedan što je samo dokaz koliko Ibrahimović znači toj ekipi.

Šveđanin je od 19 pogodaka kluba u Le Championnatu zabio više od polovice (deset).

Apsolutno treba naglasiti da je PSG u susretu protiv Rennesa prokockao jako puno, pogotovo zbog činjenice što je Rennes već od 26. minute igrao s igračem manje (isključen je golman Costil), a od 52. minute i s dva igrača manje (drugi žuti karton Makouna).

"Ovo je apsolutno najbolji dokaz da smo u krizi. Nešto moramo mijenjati, jer ovakva utakmica kao protiv Rennesa nam se ne smije događati. U gotovo svemu smo kiksali. Ne, nemam problem reći jesmo li u krizi ili nismo. Nemam što kriti jer je ona evidentna. Klub kakav PSG želi biti ne smije sebi dopustiti niti jednu ovakvu utakmicu", rekao je trener Carlo Ancelotti.

Iduće sedmice Parižani u sklopu 5. kola Lige prvaka putuju u Kijev, kod tamošnjeg Dinama.