Nakon poraza na domaćem terenu
0
Ancelotti: Sada je definitivno jasno da smo u krizi
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svi klubovi koje je trenirao Ancelotti su po njegovom dolasku odmah zapadali u krizu.Ovaj \"genijalac\" inače je poznat po tome što mu je Rivaldo sjedio na klupi i slavan po upropaštavanju Chelsea..
ma ta ce PSG...očigledno njeni vlasnici nisu tako dobrostojeci kao CITIJEVI...jer ovi uložili samo u zlatana ibrahimovica i onda se poceli kur.citi kao kako su oni jak klub... jarane trebaju kupiti jos barem 15 igrača pa da mogu ocekivati takav status... citi,barcelona,real,chelsy itd imaju igraca za po 2 ekipe da igraju
Kod nas je citava država kao jedna ogromna kladionica,vlasnici poznati narodu...:))
E moj Ancelotti,niste vi u krizi..naleti malo do B i H,nakon toga skakačeš od sreće. P.S Mnogi bi voljeli iz ove državice da su u krizi poput vas.
Kladionica radi BOG TE J_E_B_O