Nakon tri poraza
0

Ancelotti: Vi pišete šta želite, ali ja ništa ne čitam

Totalsport
Kriza drma svlačionicu Paris St. Germaina nakon što je klub tokom vikenda izgubio treću utakmicu, od posljednjih četiri, u francuskom Le Championnatu.

Pobjegao je PSG-u tako Lyon na pet bodova razlike, a u međuvremenu je PSG ispao i iz domaćeg Liga kupa u dvoboju protiv St. Etiennea. Kao trenutno jedina zadovljština ostao je Parižanima prolaz u osminu finala Lige prvaka i to prvi put nakon 1995. godine.

U utorak će PSG igrati kući protiv Porta za prvu poziciju. Trenutno Porto ima prednost jednog boda (13-12), ali Ancelottijeva ekipa može okrenuti situaciju domaćom pobjedom.

"Itekako nam je važna ta utakmica. Pobjeda donosi lakši žrijeb, ali i djelomično ispravlja ove posljednje poraze", rekao je talijanski strateg Carlo Ancelotti.

No, novinare nije toliko zanimao Porto koliko posljednji porazi.

"Ma, rekao sam već više puta da ne bježim od krize. Rezultati nisu na nivou kluba, ali pokušavamo ispraviti sve naše greške. Nemam pojma što o nama pišete, znam da možete pisati šta god želite i da nas vjerojatno derete na sve strane. Ali, ja to ne čitam. Moj je fokus na ekipu, ne mogu se baviti svim mogućim trivijalnostima", rekao je pomalo ljutiti Ancelotti.