Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek si mu vala rekao :).........
Mislim da je Svjetako prvenstvo iznad lige sampiona, i da je Nauer zasluzio i titulu najboljeg na SP, a ne Messi.
Ovaj Blater bas nesto ne voli Ronalda...
Tačno ga ne voli. Osim što je prošle godine po prvi puta u historji fudbala produženo glasanje za zlatnu loptu zbog Ronaldovih golova u baražu protiv Švedske i nakon što je se Messi povrijedio... Samo zbog Blattera je i dobio zlatnu loptu prošle godine
A Blatter je navijač Reala . On to uopće i ne krije. Čak ima i Realovu člansku kartu - http://www.fifa.com/aboutfifa/photogallery/gallery=122351.html#120809
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Najjace nogometno takmicenje na globusu je LIga sampiona. Po kvalitetu ona je jaca od Svjetskog prvenstva (Da sad ne navodim razloge.) Real je igrao na tri fronta Primera (3) Kup kralja (1) i Liga sampiona (1). Ronaldo je bio njegov najbolji igrac. Sto se reprezentacije tice Ronaldo ima nesrecu kao i Ibrahimovic. Ostatak tima nema kvalitet kapitena i tu se ne da nista promijeniti.
Smeće je blater i to veliko, nek mu je neko reko :)
blater starohan zeljan fotwlje... neka ide u tri fine.. korumpirana govna iz fife i uefe...
Suarez je postigao je 31 gol, bio je najbolji strijelac najjače lige na svijetu i proglašen je najboljim igračem Premiershipa i nije cak ni u konkurenciji za zlatnu loptu.Ja volim Barcu ali mislim da je jedino on prava konkurencija Ronaldu za zlatnu loptu.Ovo je svake godine ocito neka politika fife.
i treba, starac foco
Ancelotti ebat ce te Blatter
Carlo, poruči molim te i Bakiru Izetbegoviću da začepi.
Ronaldo je zasluzuje naravno,ali usljo jedan ima da kleknes pred Neuerom.
Vjerovatno okrenuta prica od medija, izvuceno po mjeri citalaca kao i mnogo puta :)
...shut the fuck up... ;-))
BEKENBAUERA ZA PRESJEDNIKA FIFA
Badja Roberta, samo on je pre posten
Ja se samo pitam kako i tko ovog BLATTER-a drzi,covjek pojma nema o FUDBALU.Steta sto Franz Beckenbauer nikad nije kandidirao za FIFA-Predsjednika.. veoma Fer i korektan covjek..!
Metuzalem moze samo da laprda...zna se ko je najbolji...PJANIC