Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elhamdulilah
I ovo ce Zeljo potrosit negdje, dogodine opet sadaka
Ovo ce samo propasti u ona 4 miliona duga. Toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je za Amira, zbog ovoga je Željina škola najvrjedniji resurs koji se ne iskorištava. Može osigurati stalno neka primanja. River Plate je sad prodajom Enza Fernandesa u Chelsea dobio na osnovu procenta 40 miliona, više nego što su ikad zaradili od direktne prodaje igrača.
Jedan igrac jedva promjeni klub u turskoj ligu ode..toliko o sarajevskim trenerima. Unistilk su fudbal kroz nakaradni sistem takmicenja gdje je savezu i skolama fudbala bitno samo da uzmu clanarine. Rad i kvalitet treninga je na zadnjem mjestu. Pistu u usta i ruke na guzu. To je sve sto znaju.
Taman da plate struju.
Sad sponzoruše uveliko trljaju ruke
Tanko za plave, upola manje
Bravo Amire Nek ti sa srecom da budes zdrav i imas uspjehe. pokazi miretu kako se igra u veznom redu ! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Andrej 700 k Dal 600 k nek uplate poreznoj ako su posteni da vise ne moraju zvati mavijace svima je preko glave zato i nema 2 hiljade predplatnika
Kako sam razumio ovaj fudbaler je želji lijepih para donio. Gledajući uloženo dobiveno, malo je firmi sa ovakvim profitom. Malo djece se rađa al u BiH i sportski kolektivi mogu doprinjet rastu gdp više od nekih industrija.
Dolazile su i daleko vece pare od Dzeke, a jos brze nestajale...
Bravo, Trebinjac.
fk sadaka graCki rival fk nafaka
Dobar transfer, a Amiru puno sreće i još bolje igre u Bešiktašu.
za 4 mjeseca će opet bit pozovi i doniraj
Malo Amaru, malo Zecu, malo Poreskoj i to je to.
Amar Osim like this
Joj tigra 😂
Ja sam vise volio da je presao u Burnley u Championship jer su navodno i oni bili zainteresovani, liga je mnogo jaca i konkretnija od Turske a dogodine igrat ce i Premier ligu. I ovo je korak naprijed naravno za njeg ali ko malo prati Tursku ligu i klubove velike 3/4ke znaju kakav pritisak i ocekivanja se stave igracima na ledja kad dodju tu od strane navijaca prije svega. Mnogi su to osjetili na svojoj karijeri, nadam se da ce Amir samo postati bolji tu..