Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je ambasadore. Nema na čemu, i drugi put! a klixe, popišam te za ovo: "Također, te noći navijači na Bilinom Polju su izviždali himnu Izraela, a prethodno su na ulicama Zenice gazili zastavu te zemlje što bi u konačnici itekako moglo koštati Nogometni savez BiH i Zmajeve jer je UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv NS BiH."
Pa dobili su pare od plasmana u Brazil. Neka plate kaznu i gotovo. Šta je sporno?
@law, malo se glup praviš, tako da ću te preskočiti. Idući put zaobiđi moj komentar,
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prije par mjeseci, kada je kadetska fudbalska selekcija BiH nastupala u Širokom Brijegu, izviždana je himna naše države. Samo je jedan sijedi čiko ustao i ispoštovao himnu. Kasnije se ispostavilo da je čikica iz Mostara, da nema nikakve veze sa Širokobriježanima, no, nebitno! Sad ja vas pitam, da li je iko pokrenuo postupak protiv ovakvih i sličnih ispada???
kiksi*odbio samodeklarisanog cetnika ..
kiksi, "slučaj Bakir-Nikolić" nema veze sa UEFOM!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izrael = Third Reich https://occupiedpalestine.files.wordpress.com/2013/01/neo_nazi_israel_by_sadirasa1.jpg
Nakon sto smo im pruzili onakvu podrsku sutradan reprezentacija Palestine razvalila Maleziju 6:0...
Sport i politika, ne ide!
Zakuhao se. Koliko se ja sjećam, prije utakmice dva ili tri izraelska igrača su dali nimalo prijateljske i sportske izjave u kakvu sredinu dolaze, pa zar to nije provokacija. Na stranu sve to vidim mi uspijemo i ovo, kao i sve ostalo, preokrenuti u korist našem nacionalizmu. Halo Bosanci, svi vi, i bosanski Srbi i bosanski Hrvati pa i vi koji nemate zamjenski majku, moje Bošnje, ovo je nasa zemlja,svih nas. Za ove ovce koji slijepo slijede Dodika, Čovića ili majmuna Izetbegovića vi ste ovce, i zbog toga MARŠ u stado!
Je*o Palestinu i Izrael!
Sa snajperima dosli a pregazeni otisli...lol
bolje biti dobar sa jedni hadzom nego sa 100 kokuza
Sve se nema, a da vidite rezidencije ambasadora.
Podrška palestinskom narodu uvjek.
Ako Palestina ima ambasadu pa zasto je i PC ne biil imala
pa i ima....
Respekt navijačima! Nakon svjetske propagande o Islamu i terorizmu sve je jasnije da se mora češće pridrzavati izreke " Musliman je Muslimanu brat" jer samo tako mozemo opstati u ovoj tako pogrešnoj anti Islamskoj propagandi. ✌️
Gdje su ti ta brača Muslimani bili za vrijeme agresije na BiH? Kako to da ta brača nisu htjela da prime u Iran i arapske zemlje baš ni jednoga brata Muslimana iz BiH? Kako ta brača nisu baš nimalo pomogla BH Muslimanima poslije rata a u isto vrijeme su investirali u Srbiju? Ta brača Muslimani prodaju naftu po večoj cijeni BiH nego Austriji ili Sloveniji. Jadne budale.
Prije dvije god u intrnet klubu sjedio je do mene jedan Palestinac vjerovatno da se cuje sa svojim namilijim,,,malo je ono pocela prica kako vam je tamo ono ovo,,pojavi se jos jedan tip uz njega sjecam se njegovog imena yohan,,prestavio se kao jevrej koji zivi u palestini,,pa reko kralju zar se vi ne mrzite,,na to ce obadvojca mediji svasta pisu,,,
Trebao se zahvaliti i onima u Hrvatskoj na kukastom križu na terenu...
Navijači su oduvijek bili izrazito pacifistički nastojena populacija. Ne zna šta je tu čudno :D
Ma ja nek mi skandiramo Palestini a to sto jedemo govna u ovoj drzavi i sto se neznamo izboriti za svoja prava e to je druga stvar. Kako nama imponuje kad nas neko pohvali a ispali smo glupani samo takvi. Zao mi je palestinaca ali mi je zalije nas sto za par mjeseci necemo imati sta jesti i sto svaki dan tonemo sve dublje i dublje, sto nas glupani prave glupanima, sto nas kradu, maltretiraju... Ma ebo Palestinu bolan đe smo mi.
slazem se silent_bob u potpunosti, ali ima tu i ovih nasih mozgova