Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golman je idiot, mogao je ovo stići.
Veliki minus što su neke sudije favorizovale ekipe čak je i komentator spomenuo to.
i jel sad Riad Mahrez dobija zlatnu loptu? zadnjih godina se ne gleda kvaliteta nego trofeji, a on ih ove sezone ima najvise
Ne bi klix stavio slavljenicku sliku gdje su svi na sedzdi nema sanse. Prokomunisticki i islamofobni portal
@nalix Naravno, cim osvoji i ligu prvaka i zaigra u finalu SPa ,a ne prvenstva afrike!I cim njegov predsjednik potplati 300 sportskih novinara, trenere kao zidane, conti, ancelloti, klopf itd!
Al' koliko sreće je lik imao kod gola,pa ono nema nigdje...
@GeorgeRussell I reakcija golmana je sumnjiva kao 7€ ukrupno. Lopta leti 2m iznad njega i počinje padat, on je pogledom ispraća.
Poslije Cope sam mislio da je nemoguce da bude vece takmicenje a slabiji kvalitet i organizacija ali onda je doslo prvenstvo Afrike, najbolji primjer prvenstva je ovo finale i sudija koji produzi utakmicu 4 minute a samo na VAR je potrosio barem toliko
VAR su počeli upotrebljavat tek u ćetvrtfinalu, navodno do tada nije radio, ovo takmičenje će se više pamtit po sudijskim sumnjivim propustima.
@AbuUstasaSibenik neki lik vec dugi niz godina radi profile @RambovaMama @RambovaSestra @RambovaTetka @Rambova cura itd. Zasto si takav retard i vjerujes liku?
@MoRamboMedzugorja Naravno pravi, a odgovori mi istom formulom kao ti. Bravo debil
@AbuUstasaSibenik, pa to ti radis ,zato sto imas opsesiju sa mnom vec od pocetka Klixa.ba
DEBIL RAMBO NAPRAVIO DVA PROFILA DA MOZE POKAZATI KOLIKO JE SAM I NA KLIXU PA MORA SAM SA SOBOM RAZGOVARAT. https://www.klix.ba/komentar/15405855
@AbuUstasaSibenik TO NISAM JA JBT.