Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči FAŠISTU I ROBOVLASNIKA pameti.
Staviš Ronalda na klupu, ti si Allegri na izlaznim vratima Juventusa
Misliš da su tolike pare istresli da sjedi na klupi. matere mi, nisi normalan
nekad se za igrača istresu pare čisto zato što klub preko njega može zaraditi na dresovima i marketingu više nego što je uložio. Ronaldo bi se Juventusu isplatio čak i kad ne bi igrao. Već su prodali 60 miliona dolara vrijednosti dresova za samo 1 dan. Igraće on, ali neće biti nedodirljiv ili nezamijenjiv.
moze biti na klupi ali kada to sam ronaldo bude zahtjevao
@kill4fun nikad ni jedan igrac nije bio nezamjenjiv u juventusu, pa nece ni ronaldo... Iznenadit ces se vec za dva tri kola kada pocne utakmicu na klupi
@lorente prije ce sve rastjerat ali ronaldu uz nos nece sigurno, covjek ima nevjerovatan autoritet, prije bi trener letio nego on na klupu.
Mogo bi ti Ronaldu malo popušit he he.