Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od načina da se pobijedi u nogometnoj utakmici je definitivno postići više golova od protivnika. Allegri je na dobrom tragu ovdje.
Allegri mi sad zvuči poput Grunfa iz grupe TNT 😁
Nije mi jasno što se Real i nakon 3 osvojene od posljednje 4 LŠ i dalje omalovažava,, prvo kao PSG favorit a evo sad i ovim padobrancima se daju veće šanse,, ljubomora? zavist,,?
Bilo bi idealno da ja imam platu 4000 KM a da ništa ne radim , čekaj to već postoji kod nas .
Čuj "takve rane nikada ne iliječite". Ko je osvojio LŠ prije tri godine i protiv koga? Ko ih je izbacio u nokaut fazi godinu poslije?
ehheeh ko je ovaj mudrac?? Svaka mu je ko u Njeguša..
Navijam za Juve al realno tesko da moze parirati Realu..
U dvomečima je Juve bolji. Sjeti se ovacija Del Pieru na Bernabeu kada smo Galaticose uzeli 0:2 (on zabio oba gola). He, kako je dobro bilo navijati za Juve tu noć.
Bolje biti bogat i ziv, nego siromasan i mrtav!
Kako pametno receno! struccnjak!
Ili da možda postignete 3 gola a da ne primite ni jedan, to bi vjerovatno bilo još idealnije
Ispadate vi večeras
Sto odma nisi rekao bilo bi idealno da pobijedimo xd
pa on bi volio vise pobijedit 1-0 nego npr 3-2 sto je i logicno s obzirom na pravilo gola u gostima
Bolje biti 100 godina bogat nego jedan dan siromašan.
Bilo bi dobro da pobijedite obje utakmice
Dva jaka tima ali Španci su Španci??!!Nema Juve kapacitet mada nikad se nezna lopta je okrugla??!!
kako da ne, veceras ako ne izgubiti moze biti nerijeseno mada sumnjam.... a u Madridu oprostaj od Lige prvaka ... nema Juve kapaciteta za nesto vise ...nazalost...