Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo treba jednu po jednu utakmicu apsolvirati i uopće se ne nadati tituli do predzadnjeg kola.
Ljudi su odigrali protiv Sarajeva (poraz), Široki (neriješeno), Sloboda (pobjeda), Željo (pobjeda), znači najbolje od svih "jačih" klubova i zasluženo su na prvom mjestu. Sad će dočekivati samo ove "slabije" ekipe i rutinski derati, eeee to je ono što ovi iznad nemaju, nema rutine :/ ... čim ti izgubiš od Krupe, Metalleghea,Viteza, ne nadaj se puno tituli :/
Ali nikad se ne zna, u nasoj ligi se stalno nesto mijenja. Polako,ima nade za sve klubove :)
@dmachiavelli @mostar2016 Ma daleko od toga da je gotovo, al' onako realan presjek stanja, definitivno se vidi ko pametno radi, a ko fušeri u ligi. Od transfera, uprave, trenera, igrača, dosadašnji dio sezone je baš sve pokazao, isplivale su i mane i prednosti, sad je samo bitno ko će to stići regulisati do kraja. Opet kažem, za sad je zrinjski neprikosnoven, ne samo zbog igre, već zbog stanja kluba uopšte.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zrinjski je slavno hrvatsko ime ti ga nosis i ponosis se njime !