Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajax se vraca slavnim i starim danima i svaka cast im...
super utakmica, baho nije komentator odma ljepse gledati
Nije ovo neka velika prednost, pogotovo ako uzmemo da Ajax ne igra, u domaćim utakmicama u Ligi prvaka, tako dobro kao u gostima. Imali su šansu da pobjede oslabljeni Totenham većom razlikom i da revanš bude formalnost. Ovako, ako Totenham pobjedi recimo 2:1, onda su oni u finalu.
Kod nas igrac 21 godina kazu mlad treba da se dokaze, kod Ajaxa 18 kuka odose u finale.
Balkab 1996 vidi ovog ujke samo kmeciiii isto mu njegov majorizirani predstavnik covkica kmeeeee
Da Kane nije povrijedjen i Son suspendovan uvalili bi im Spursi peticu.
@okamenjeni_vuk Ne bi. U tom slučaju bi Totenham igrao otvorenije i vjerovatno oni dobili peticu.
Ajax je mlada, poletna ekipa koja je iznenadila penzionere u Realu i Juventusu, a umorni i desetkovani Totenham su pobijedili sretno. Da su imalu protiv sebe City, primili bi peticu. U revanšu se ne bih kladio na njih jer će igrati Son, a ako ipak prodju Barcelona će ih dobiti 4:0!
Slažem se sa tim, Tottenham je bio hendikepiran mada je i ova vecerasnja igra hendikepirana. Ajax je pokazao kako se srcano igra i ne bi mi bilo krivo da prođu u finale, mada mi je Tottenham omiljeni klub
Dobar je Poketino, uspio se izvući sa samo jednim golom, da je Ajax i drugi uvaljao, ne bi imao nikakve šanse u Amsterdamu. Činjenica da je i Ajax stao malo u drugom pv. ali treba shvatiti da su završni mečevi u ligama, bile kvalifikacije za ep i oba je*ena liga nacija. Igrači su preumorni.
valkda nece VAR opet nezasluzeno pogurati Tottenham u izvratu. Ajax jeste odlicna ekipa ali nije City. Tott u uzvratu ipak ima solidne sanse.
Svaka cast Ajaxu potpuno zasluzeno,poslije dubrentusa i reala sta drugo ocekivati nego prolaz protiv ovakvog Tottenhama pola tima nije igralo.Finale zasluzeno abd.jedna utakmica sve opcije u igri pa cak i titula.Bravo za momke koji igraju fantasticno☝️☝️
Eeee a meni lupali minuse kada sam pisao da Juve nije favorit i da Ajax igra najljepše u LP. Oni su izmislili totalni fudbal/nogomet prije 45 godina. Bogati će im očerupati ekipu nakon ove sezone. Ali hajde, barem će dobro zaraditi.
Bravo Ajax, igraci ginu za klub cudo, nadam se da ce savladati Barcelonu u finalu, jer uvijek navijam za slabije.
Ajax osvaja ligu prvaka ove godine :)
@MotoHaras Vidjecemo protiv Barse sta ce osvojiti.
Zasluseno i da osvoje ligu prvaka
Pola igraca Ajaxa, moze onog dodavaca Modrica da dribla zavezanih ociju,Onaj Tadic je za njega Maradona, iako je danas bio los.Kome su oni dali Zlatnu loptu, Allahu dragi.To jest, kome je Perez kupio.