Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a pametnjakovici jedni,svi neki strucnjaci.koliko je grafite odigrao utakmica,cojk bio toliko ozljedzen a zabio toliko golova.da je masio penale nebi ih ni izvodio.trba i to znati.a konjaaa
na www.sportal.de . bira se najbolji napadac bundeslige, trenutno vodi Mario Gomez 35%, Dzeko je drugi sa 24%. Daj raja glasajte nije tesko jedan klik da nam Dzeko ovo osvoji. svakako je bolji i mladji
hahha atlas bravo majstore neka ti đeko dane turega
dobar igrac, samo kasno otkriven.. malo je sebican al svaki je napadac takav..
mozda je konj zapravo olimpijski prvak u plivanju,jeste o tome mislili drugovi?
...aj siv je sookooo preletjeetiii ne možeee, a kamoli mlad Grafitte na konjuuuu....
Vrijeme je da ponovo krenes u osnovnu skolu i ovoga puta bez \"stele\" dobijes prolazne ocjene iz maternjeg jezika. Bukvalno, doslovno ili figurativno. Nauci razliku izmedu ova tri pojma od koja su dva sinonima.
dje si king bukvalac?? :D
pa ni s atom nemozes degenu
od njemacke do brazila dojahati na konju? UZMI ATLAS MAJMUNE
Koja bolan forma, od 24 gola osam-devet je zabio iz penala. Dzeko je zabio 22 gola iz igre. Zabice 4 gola al ako budu 3 penala. Koji je to sebicnjak. Doda samo kad nema sta drugo jer je pretjerao sa driblanjem.