Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakav Messi metar i vjetar,malo se istetovirao ofarbao frizuricu pustio bradu i konta zeznut patuljak sa dziberkom ostaje patuljak sa dziberkom
otisao i ti kurzu moj bosniane
Messi prvo kod Spahe na casove samaranja pa tek onda da se kofrci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e moj mesi,kako ces ti jednom naletiti na saku
spahicu
Ovi nasi 'navijaci', sve Messi 'vakav, nakav', a sta bi dali da je Bosanac, Bosna nebi imala problema s kvalifikacijama, a ko zna dalje. Zamisli da Messi kombinuje s Pjanicem i nabacuje Dzeki. A kad je Ronaldo dolazio, onda vikali 'Messi, Messi', kao uvreda, pa Ronaldo i momci 6 komada nam uvalise onda. Velik igrac je Messi, nema sta, 4. tekme nije igro za ARG, izgubise sve, nemogu ni Venezuelu dobiti. Nebi se kvalifikovali izgleda nez njega.
boslud šta ti znaš o Maradoni jadu Messi je izmislio fudbal za njega a ne samo njega sve ostale
hoce mali jednu vaspitnu iza usiju da ga spusti na zemlju, jesi mozda pairli ali neudaraju se muski sa novcanikom na ulici
On je bar nervozan kad izgubi...ibra umri od smijeha hehe..
obicno hladan kao spricer, ali eto niko ne voli kad se gubi, a i sudije nisu pomagale sa penalima i crvenim kartonima
Kolike komplekse ostali igrači imaju od rastom malog Mesija to je nevićeno. Ne mogu ljudski da se nose sa njim pa koriste najprizemnije metode vrijeđanja. Nažalost nije mogao da izignoriše budalu do kraja.
Kolike komplekse ostali igrači imaju od rastom malog Mesija to je nevićeno. Ne mogu ljudski da se nose sa njim pa koriste najprizemnije metode vrijeđanja. Nažalost nije mogao da izignoriše budalu do kraja.
Pazi ova ljudina da ne nagrdi nekog :)
Robinzon Kruso...
Ovo meni sve vise lici da je Messi presao na islam i otiso u vehabije.
Ubio ih city
sterlinga zvao 100%. a nije mi jasno kako je barsa ono izgubila sinoc. krenuli predobro, dali go iz kontre za 10 sekundi city, nije mogo loptu uzet...ali i to se desava..
'ta će Messi,stabilan je ko daska.bolje bi mu bilo da se dovede malo u red.sa ovom bradom je ekstra ruzan.na stranu njegovi kvaliteti na igralistu,ali kao cojk izgleda da nije na nivou.
nagrajso, skreno, going completely sideways
...kratki muškići...