Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa de mi reeci ko ne namjesta u Bosni utakmice , oduvijek je bilo da se daju bodovi za bodove
Namjestao Chuck Norris, sta cemo sad?!
Ja
Ko nije...?
slicna situacija je bila i 2002 godine,kad je sloboda trebala ispasti iz lige a buducnost im je tada poklonila 3 boda da ostanu,a oni su zavrsili drugi iza posusja (iako su sa 3 boda mogli biti prvaci)
Budućnosti su dati bodovi da ne bi ispala iz lige, onako bratski, ist'o ko što je Seljo bratski poguro četnike iz Trebinja pretprošle sezone.
Meni je muka šta uradiše sa Slobode za ovih 10-12 godina... Najrealnije bi bilo da se ovaj klub ugasi, izvrši reorganizacija, banda i amateri rastjeraju, osnuje novi klub (npr. OFK Sloboda), okupi kvalitetna ekipa entuzijsta koja će voditi klub, sabere ono najbolje od igrača što se može sabrat i polahko od međuopštinske lige. Za par godina ne bi nam ni Hofenhaim bio ravan :)
A ko nije?
Smajl Karić trener, on je se ubio za rudnika i krampe...
a ti si se ubio za prvog razreda osnovne
a ti si se ubio za prvog razreda osnovne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ko nije namještao utakmice na Tušnju? FK Sloboda je propala zbog stranačkih prepucavanja i lobija između Faraona (J. Imamovića) i SDP-a, s jedne strane, i građevinske mafije na čelu sa SBB-ovim poltronom Šabovićem, inače poslanikom u Skupštini TK i vlasnikom firme Giprom, koji nije u stanju da završi običnu stambenu zgradu od 8 spratova za 7 godina, a kamoli da vodi klub čija je tradicija duga skoro 100 godina. Tuzla, a vjerujem i drugi veći gradovi u BiH su puni ovakvih primjera gdje je seljadija iz Pizdića došla u grad i zaposjela sve bitne funkcije, naročito u kantonalnim organima, i onda naravno tamo uhljebila svu bližu i dalju familiju, rođake, poznanike, stranačke i partijske drugove, i "kroje kapu" rođenim Tuzlacima i Tuzlankama, koji zbog njih mogu samo sjediti na birou i gledati odakle je vedro. Kad sam ja rekao da su ovi kantoni najveće zlo i rak-rana BiH i da ih treba što prije ukinuti, pa nek se ljakse vrate na brda, odakle su i došli.
Afer na Tusnju: Ko je smjestio crvenkapici?
Ugasite klub!!!!
Ma kakvo štimanje več tuzlanski čaršijaneri treneri sebe vide na mjestu Karića pa se služe ovim podlim načinima. Iskoristili ovog naivnog i blago retardiranog mucavca Čejvanovića za te potrebe...ccc Husić može kupiti sve te sline koji mu montiraju. Kako ih nije sramota
MOJA NANA
samo kod nas clanovi nekog kluba mogu JAVNO govoriti da je klub stimao utakmice a da niko od nadleznih ni prstom ne mrdne kao da su govorili "neki fudbaleri su za desert uzimali veci komad kolaca od drugih". j*bem te zemljo!
sta ste uradili od tuzlanske svetinje ... pu mafijo ... husic se nesto pokusava vadit sa ovakvim izjavama, kupuje autobus, onaj semafor za izmjenu igraca, obecava premije u slucaju povratka u PL a ustvari je najveci mafijas...