Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce ovaj Misimović shvatiti da mi nismo građevinsko preduzeće nego fudbalski klub?! Rijesit se ove budale sto prije moj Misimoviću. U redu ide gradnja, ali kome gradis, ako nema rezultata, ko ce dolaziti na stadion??? Dovedi pravog čovjeka koji zna posao, koji zna dovesti igrača, a ne Mehremića i od ulaznica ces moci da pravi i stadion i sve ostalo jer Željo ima armiju navijača.
@zasarajevo Imaš ti o čemu da brineš.
@albert ajnštajnpa ovi pitari vise brinu o zelji nego o sopstvenom klubu a raspadaju se
Što se tiče Želje i naravno Adžema posljednje utakmice protiv Zrinjskog, Radnika, Širokog i Slobode su ogolile do kraja Željine mogučnosti. Mijenjati Adžema u ovom trenutku je opasno isto kao što je opasno ostaviti ga. Vidjećemo ali sve manje žara, zadovoljstva i one pozitivne groznice je kod nas navijača.
Nema nama plasmana Adžeme bez presinga, trke i borbe. Imali smo priliku na domaćem terenu obezbjediti laganiju završnicu sada se moraju dobro oznojiti da bi izborili pozitivan rezultat. Sa onakvom statičnom igrom i čekanjem na greške protivnika tamo a i na svakoj narednoj do kraja prvenstva nemamo šta tražiti.
Nadam se pobjedi Slobode i plasmanu u finale. Samo Sloboda !!
Ovaj fakat ne zna sta radi:)uvjerio se protiv Sirokog..nisam derbi gledao al je garant igra tu negdje bila..branio sam ga al sad sam se uvjerio da je karinasssss:)
papak nesposobni
ZERIC OUT
budete li igrali hrabro kao na Kosevu mozda bude srece pa doguramo do penala ,a onda ko zna. Adzeme veliki strucnjace zelim ti kao navijac Zelje da dozivis poraz ne bi li se neko sjetio da te otjera zauvijek.
Hahahahahahahah, metropole
nemojte se puno radovati....u Tuzli ste rijetko slavili
Mi zaljubljenici plave boje se sa tobom na klupi ne mozemo nadati dobroj i kvalitetnoj igri kao ni golovima a samim tim i pobjedama.... To se pokazalo i dokazalo u zadnjih par tekmi... Adzeme odlazi, Naprijed Željo ljubavi moja...