Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Adzeme tebi je noga poslije derbija vjeruj mi . Zeznucete Husref neces znati sta te je snaslo .
Od 46-te postoji ovaj derbi i moj je dedo pjevo ti se sarajevo j...
vece su budale oni koji su dali ovoj BUDALI da vodi ŽELJEZNIČAR!
Oni su najveći krivci I to nije samo sada slučaj, to se već ponavlja sezonama unazad! Postavljaju AMATERA bez ikakvog iskustva da vodi klub što se iz sezone u sezonu pokazuje kao KATASTROFALAN potez ... klub ostaje sezonama bez titula a niko ne preuzima odgovornost niti pokušava nešto promijeniti. Kasnije ga samo smijene i sve "Jovo na novo", postave novog AMATERA za trenera i sve u krug. Postali smo škola za školovanje trenera! Treba OSTAVKE tražiti, ovo nigdje ne vodi!
Koja ubleha od trenera on kao dugoročno nešto planira a njemu skija gurnuta poslije borca noga boss pa ti planiraj kako ćeš negdje posla naći ili možeš prodavati petarde na hepok pijaci
nece tereni valjati, nece zeljina tika taka moci doci do izrazaja
Nema ništa gore nego kada treneri dovedu nekog igrača koji se pokaže kao promašaj ša onda da bi I sebe opravdali oni ga hvale iako to realno nikako nije zaslužio. Zar nije poštenije reći da se igrač "nije uklopio". Nikad Adžeme of tebe trener niti of jednog drugog koji ne zna krivicu preuzeti na sebe, ne samo za navedeno nego I za katastrofalne igre I lose rezultate sa konkurencijom I davljenicima. Niko nema hrabrosti da preuzme odgovornost I da ga smijeni ili podnese ostavku.
Lik više ne zna šta će da kaže kao opravdanje pa sada mu igrači krivi, "nisam ih ja doveo, sastavljao ekipu ..." i sl. Samo prebacivanje loptice i krivice što dalje od sebe kako od uprave tako i od trenera. Koga ćeš to ti dovesti jadan ne bio? U cijeloj ligi nema par igrača da odskaču od prosjeka lige a takvi igrači su svjesni toga i gledaju ino angažman a i klub nema novac ni za odštete za njih niti za njihove visoke plate.
Dovešće nam još regionalnog otpada u klub, gomilati igrače u pokušju, sve dok nas katastrofalni rezultati ne dovedu do ivice ponora kada će dobiti otkaz kako bi neki skinuli odgovornost sa sebe, što je postala praksa u klubu. Nikad niko neće biti u stanju sastaviti respektabilan tim i dovesti kvalitetnije igrače u Želju sve dok su pojedini klubovi pred stečajem u stanju davati visine plata kao i Željo. Zbog čega bi npr. jedan Ordagić, Vukotić, Menalo ... došao u Želju?
Smiješan u najmanju ruku a kad mu čujem izjave poslije utakmica shvatim da je jedan teški amater, nisu ti ovo juniori Adzeme, tebi će Zeba igrati da ti dođe Neymar jer si ti mali trenerčić koji nema nikakav autoritet a ni znanje.
Kako samouvjereno, koncizno i odmjereno rečeno, svaka čast. Adžeme neka te još jedno 4 kola i onda idi kud te noge nose. Poslušaj me..
Cim trener za derbi kaže da bi i remijem bio zadovoljan, ja bi ga nogirao!
Ovo je čovjek u Želji kojem ste trebali oduvijek govoriti da je kloc komšije....pogrešnog ste klocem zvali, klocevi ;)
Pročitah sve komentare i što bi rekao Amar: kako da pobjedimo kad je naš najbrži igrač sporiji od njihovog najsporijeg?
Pročitah sve komentare i što bi rekao Amar: kako da pobjedimo kad je naš najbrži igrač sporiji od njihovog najsporijeg?
Pročitah sve komentare i što bi rekao Amar: Kako da pobjedimo kad je naš najbrži igrač sporiji od njihovog najsporijeg?
Ti si lud Allaha mi, bio sam u Vitezu nema on pojma o fudbalu, molio sam boga da izgubimo od viteza da letis sa klupe ali ide Banja luka tu ti je kraj
@dosta tako je Stevo
ti neces docekati zimski prelazni rok na klupi aBd! Jedino ako ti izadju u susret pa daju da vodis pjetlice!
E moj Adžeme, drag si mi ali Rok Elsner izgleda kao da se bavi Curling-om a ne loptanjem. Možda imaš pipke umjesto očiju, da nisi za insekte potpisao
Ubit ce ga Husref!!
Koga ovaj zajebaje..