Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahahahahahahahahaahhahaha
Hahaha,cuj Adzem trener selje hahahaha.bjezi seljo eto diva.
Sretno u nove pobjede.
Pitarski kompleksi su čudo. Nema članka na ovom jeb*nom klixu da oni ne liječe te komplekse,nas nema ništa bit stid.Dobijete malo para od onog glupog kineza,kontate da ste PSG,osvojite trofej nakon 7 godina. 7 GODINA,13 BAJRAMA DJECO MOJA,S E D A M GODINA GMAZOVI,NAJAVLJIVALI 30.000 NA PROSLAVI KUPA,ŠTA IMA NIJE VAS NI DESET HILJADA BILO.ISPUZALI IZ RUPA NAKON 13 BAJRAMA. HAHHA ŠTA IMA "divovi" POSEREM VAM SE NA KLUB KOJI BI ZA TITULU GUZICE DAO.ABRAMOVIĆ DA VAS KUPI ZA ŽELJU STE MALI !!
Kakvi bolan kompleksi ? Jesi li ti normalan ?? Jedan pitarski komentar sam procitao na cijeloj temi. Otidji ti na clanke o Sarajevu, pa da vidis sta su kompleski s te ruznije strane Miljacke. Inace, lagano pulsirate ka Federalnoj ligi.
pogledaj opet ;) a kako ono bijase,bolje treci uz pomoc Allaha,nego prvi uz pomoc vlaha ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sretno Admire, nadam se da ćeš se pokazati u dobrom svjetlu. Samo forsirajte podmladak i NEMA prodaje NIKOME zabadava. Ako ko zna te klince onda je to Adžem!
:)
Budi pohotna :D
Mi srljamo iz lošeg u gore! Sretno Adžeme, dabogda čudo napravio sa ovim timom, ali TEŠKO, daj bože.
dobar je on kakvih sve ima
oce li biti popusta za one sto su do sada placali da igraju u zelji i repki kod ovog trenera?
Sad ce ko Guardiola sa Barcom sve trofeje pokupiti..