Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam iz viteza bosnjak i vidio sam sta se dole dogadja koji vam je kurac,ja imam dosta drugova hrvata u hrvatskoj i svi su stvarno ok ali ova nasa govna ovo je zaista nesto nevidjeno
I tako je Chonki klepio ušima. Čiča miča gotova priča.
Chonki, dobro je..shvatili smo!!.. capljinska psihijatrija lijeci svoje bolesnike net terapijama..odsurfaj dalje za opste dobro, zamolio bih te hehe
oho, pocelo i na sarajevo-x ko i na avazu sovinisticko pljuvanje, cemu cenzura na forumu onda? i vratite nam stari dizajn profila pliz... sto se tice fuzbala nek pobjedi bolja ekipa a nacionaliste u kanalizaciju:)
Amelie a d probaš moju muškost. Mislim da ni chonki nebi imao ništa protiv da probaš i njegovu, pa da vodimo ljubav, a ne rat.
Meni je jedan dobar prijatelj rekao da svi oni kojima se ona stvar ne dize postaju nacionalisti. Puni su mrznje na sve oko sebe, jer im je \"muskost\" zakazala.
nisam imam frendove koji su iz vukovara i svasta im se dogodilo i ne mrze srbe, isto tako imam poznanike kojima se nije nista dogodilo pa mrze srbe. moja ti je poruka da sa mrznjom neces dobit nista ni ti ni ovi bosnjaci sto se prepucavaju sa tobom. Ne znam vise sto bi ti napisao, ocigledno imamo drugacije poglede.
Nisi ni doživio ni preživio od njih ono što sam ja pa ti zbog toga nije jasno.
vi se niste makli dalje od rata, da vam je dat oruzje svi bi se medusobno poubijali, pa tako i ovu utakmicu gledate kao rat. Trebat ce svima vama u bosni jako dugo vrimena da se urazumite, lipi pozdrav, i zivili dugo i sretno.
naravno da sma \"tornjak\" jer drugacije razmisljam od tebe
Jao splico koji si ti tornjak!?
daleko sam ja od tarika i takvih:)) ovaj post o pravima hrvata u bosni podrzavam, ali cemu tolika mrznja, mrznjom neces doci do svojih prava
Ti si splico ološ hrvatskog naroda, ti i takvi kojima je uzor Tarik Filipović, Edo Maajka idr.
Bit je u tome da Hrvati u Bih nisu ravnopravan narod sa ostalima, i da to što \"Bošnjaci\" pokušavaju da naprave sa BiH nije u redu. I sve dok ne shvate da im to neće niti može proći, neće biti suživota. Volim ja više BiH od vas, ali nevolim onakvu kakva je sada i kakvom je pokušavate napraviti.
olsa ima u svakom narodu a ti Chonki si olos hrvatskog naroda