Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim razlog da mi bude žao što je ispala ekipa igrala pred 90% publike koja je nosila hrvatske dresove i mahala hrvatskim zastavama a tu su gdje jesu zahvaljujuci osvajanju kupa Bosne i Hercegovine... Mrs skutori!
Pi(ka ti materina! Sada si po sr ao se na : 1. ZAVNOBIH, 2. Referendum 92-e, 3. Dayton! BIH je i Hrvatska, a ne samo bosnjacka!!!!
Da su pobedili izjavio bi kako je to velika pobeda za jednog kluba iz BIH, ali kad izgube onda im ponovo psujete sve ustaško ili četničko. Zbog takvog mentaliteta još uvek čekate prvu olimpijsku medalju.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Siroki - samo jedan od katastrofalnih predstavnika BiH u Europi, kao sto su i Sarajevo, Zrinjski i Zeljo. Na ovakav način bi nas isto, ako ne i bolje, predstavljali i Sloga Doboj, Zvijezda Gradačac i Bosna Visoko. Veoma, veoma los kvalitet Bh nogometa.
Svi BoH klubovi nazad u BiH kukuruz ligu 😂😂😂
Pas laje,karavan prolazi. Sit gladnom ne vjeruje. Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju.
ocekivano
Meni je zao sto nemamo vise predstavnika u evropi ali isto tako bi mi bilo izuzetno drago kad bi sjeli ljudi od struke zvanja i znanja pa malo popricali kako i sta dalje(mislim prvenstveno na ljude ala Ivica Osim,Ciro Bllazevic pa mogu onda doci i Susic,Sliskovic itd itd.)pa analizirali stanje od terena pa do tribina a ovdje sto de tribina tice prvenstveno mislim na hrvate i njihov zabrinjavajuce rastici fasizam koji ce ih vjerovatno odvesti tamo gdje netreba)
Neka i nama evropa oprosti,jer smo šljam sve troje
Cestitke Aberdeenu.
"...svi bh. predstavnici se oprostili od Evrope" Kakva simbolika u navedenom naslovu za učmale nacionaliste sa ovog portala...
neka hvala dragom bogu🤣🤣🤣
kao sto sam najavio ne mogu oni izbaciti Aberdeen..ipak oni igraju u mnogo jacoj ligi od BIH ..
Pitam se, zasto je Siroki nokautiran, a Zeljo samo ispao???
U pravu si, i sta da mi trazimo u europi kad oko napuhane telece koze moramo da se lozimo na politiku i nacionalizam...
Ma daj, gonte se u racku pilije!!! Ma kakva ba PREMIER liga!? Recimo da je kokoda-kukuriku Liga sasvim primjeren naziv?
napusim ti se quurca :*
KAZU SIROKI JE BAS SIROKE GUZE PRIMA DVICU U DONJU A I GORNJU RUPU 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😂😂😂😂😉😉😉😉😉😉😉😉😝😝😝😝
Pozdrav "bratama" sa istočne obale grada Mostara, koji su pokušali na najmogući ružan način optužiti i ukaljati hrvatske navijače, a ukaljali su samo sliku grada u kojem žive i pokazali tko su i što su. LP beskičmenjaci http://bljesak.info/rubrika/sport/clanak/video--skoti-se-druzili-i-pjevali-s-navijacima-sirokog-brijega/206368
@usljivinarode Kako misliš susjednim državama? Pa mi imamo samo jednog susjeda iste vjeroispovijesti. Prvo mazlume teroristički nauči malo o vjerama prije nego budes pametovo. Drugo vi kao nacija nastali ste tek 1993. godine u Holiday Inn-u, a prije su postojale samo dvije nacije Hrvat i Srbin, a vi ste oduvijek bili samo muslimani ili p.o.t.u.r.i.c.e
@ mad_max To je Turski otpad, najgori soj ljudi. Neradnici, primitivci,smrdljivci sitni prevaranti kojima je dnevni budžet 10-ak maraka koje izvuku strancima tako što im ilegalno naplaćuju parkinge na javnim parkiralištima.
Putuj evropo mozezes bez nas
I sta kaze Jagodic danas, Siroki je favorit. E bas si potvrdio svoje znanje majmune, da nesto znas ne bi se slepao po BH ligi.