Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vam nije zao skretnicara, svaki dan ih bombardujete novim transferima u Sarajevo :)
Vidjeti pitara da je veseo i nasmijan poslije toliko godina bez titule NEPROCJENJIVO !! :D
Nece vam vise ni porodica Osim pomoci da osvajate bodove ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad će nama seljovci sve obijasnit, samo ih sačekaj
delije-horde zla
Za sve one koji su zainteresirani da rade a nemaju posao evo vam prilike. Veceras u 21 h predavanje ljudi iz regije koji su napravili veliki uspjeh u ovom poslu. Nista obavezno, dodjite i posjetite ovaj link, poslusajte i vidite o cemu se radi da vidite mozete li se naci u ovom. Nije SPAM nego regularna ponuda kao i za svaki drugi posao. http://www.empowerbutton.com/CMjOp
Ma cim je Amar napustio kormilo Zeljeznicara bilo je sumnjivo da se nesto desava uprava igraci finansije pogresni tajming transfera SVraka Kvesić Adilović..Inace najbolje bi bilo kad bi oba kluba bila dobrostojeća i ZEljo i Sarajevo sa jakim igracima pa da derby bude bas derby..Eh da mogu da budem sportski direktor ZEljeznicara da ih dignem ko fenix..
Raja, ne nervirajte se sto ljubomorni strumpfovi jedu muda svoja. Jebo sirotinju. Po sirotinji se treba samo pisati. Sadkad se renovira kosevo do ljeta, pa trening kamp (vec dogovorena lokacija n a Ilidzi), bice zavrseno do ljeta, pa vec kupujemo sve sto iole valja u drzavi, pa ima da ih karamo narednih stotinu godina. Jebo fukare.
tako je, pisamo evo mi po vama ima i 10 godina
bbKladioničari, pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
"Pogodili smo kada je u pitanju šef stručnog štaba. On je izuzetno predan svom poslu. Ostvario je dobru komunikaciju sa štabom i igračima i mi (Uprava kluba op.a.) vjerujemo u njega i njegove sposobnosti", rekao je Ibraković. Pogoditi u janurau mjesecu da li je trener dobar ili nije kad se uopce ne igraju utakmice je jadna izjava! Pustimo par kola pa kad ne bude igra onakva kakva treba da bude, vidjet cemo se onda i sta ce te pricati
dje ste malezijci, trljate li se od uzbudjenja po pici?
Na kraju ove sezone, samo će mi Jarnija biti žao, bio je veliki igrač, ali je došao u mali klub koji će završit treći, četvrti.
koje govno je ovaj ibrakovic gdje on dodje tu trava neraste on ako ih ne pokrade on ce sve unistit imal ijedan primjer od pocetka njegove karijere da je bio dobar.Fuj gadi mi se na te parazite cudi me kako jos nije u buhari
Pa i jeste u buhari :)))
Samo vi svršavajte na "pojačanja" i nemojte zaboravljati da niste sami u ligi, F. K. Željezničar još uvijek nije rekao posljednju riječ! Uvjerili ste se sami u to proteklih godina a abd i ove ćete plakati! Ima još dugih jedanaest kola da grickate svoje nokte i da se pitate šta vam to Željo radi OPET!
reko sam ćao
Skupite im jos 100 000 lajkova na FB pa da mogu i oni dovesti ovakve igrace hahahah hahahahhahaha