Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se da Mostar ne postoji hrvatski i bošnjački dio. Cijeli mostar je hrvatski. ;)
Sta kazu Hrvati u HR kad im neko kaze \"srpska sela u zadarskom zaledju\". Najeze se. Boli li vas to hrvati. Nema u MO hrvatski/muslimanski/bosnjacki dio. Ima Samo BOSANSKO-HERCEGOVACKI GRAD
@ HRVATSKI DIO Prijatelju,kaze se katolicko pucanstvo...to je ispravno to i samo tO..Neka mi neko nadje fact koji potvrdjuje tezu hrvatstva na tlu Bosne i Hercegovine a da je stariji od stotinu godina..Hrvatstvo u BiH je manje vise stogodisnja farsa nasih zapadnih susjeda..Pogledajte datum na napretkovoj zgradi u Sarajevu... Nemojmo brkati katolicanstvo i stare bosanske franjevce sa hrvatstvom to je grijeh.......naravno grijeh koji kosta iseljenja katolicko pucanstvo iz domovine im Bosne Pozdrav
Doce dan kada ce se Hercegovina odvojiti od Bosne kao sto je nekad bila samostalna.Kad moze Kosovo koje nikad nije bilo,moce i Hercegovina koja je bila samostalna.
Bosanski Mostar nikad nije bio....bio je samo hercegovacki.Drzava se zove Bosna i Hercegovina......a ne Bosna.
Sretno rodjeni!
hahaha kako da ne, eto doci ce red barby na stadion zrinjskog hahaha doci ce po turu degeneka u gradu, nisu odavno primili :) http://www.youtube.com/watch?v=zlqBd_WoXO8 \"fazon je u tome da su hrvati mudonje a mi pizde\" eto pogledajte mocne red babry kako su hrabri :D
zoka, mup nije mogao garantovati bezbjednost navijacima zrinjskog u vrapcicima zbog veoma neuslovnih uvjeta na stadionu. vjerovatno znas kako to tamo izgleda i kako je sve nabacano i kako je dovoljno da i najmanji incident tamo izazove krvoprolice. i plus sta ste uradili onom malom sa topovskim udarom zadnji put kad ste bili tamo. sa bijelim brijegom je ipak drugacije jer je uslovnije i mup garantuje sigurnost.
Dok je Bosnjaka i Bosanaca BITI se i BOsne i Herecegovine. Saka sljama nas ne plasi. Mozete vi priditi mami svojoj pod uvo sada i jedni i drugi !!! Mi nememao maticne drzave jer nama je BiH jedina. BOLJE GROB NEGO ROB !!!
Oni nikome ne dozvoljavaju uz po0moć policije ni približiti se vrapčićima i onda plaču i svi drugi im krivi što im se istom mjerom vraća. Svi lubovi u premijer ligi trebali bi zabraniti dolazak veležovih navijača jednostavno na bazi reciproriteta.
Danas smo uz vas. Samo naprijed rodjeni!!!! FORZA VELEZ
Hajmo rođeni!!! Poz iz Tuzle!
znaci red army dolazi. bravo majstori. pokazite im da za nas nema prepreka i da je mostar grad slobodnog kretanja. forza velez.
Ovaj nazovi derbi je samo jedan od milijardu pokazatelja da ova država ne može naprijed ovako.
Hrvoje... Znaš ti dobro šta je...