Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako se moze opisati ova jadna,dosadna,bez imalo napetosti i zrtvovanja nogometna zajebancija.
Jednostavno - nista naprema nista!!!
pa idi u hrvatsku i gledaj bolju nogometnu zajebanciju ako ti ova naša en odgovara
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DERBI = tragi komedija
pismenost na nivou, to su oni sto iz skole odu, sa casova na tribinama NOSI TE SE U P::::::::: M::::::::: :D eto...
CELIK SAMPION!!! :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igrači isto deficijentni (u mentalnom smislu). Danas gledam djecu ispred zgrade kako povezuju 4 pasa a ovi ni to ne znaju. Dotaknu loptu ili su na travi ili je lopta 50 metara od njih. Šta ovi rade na treninzima??? Pa da svaki dan šutnu zamotani papir u kantu bolje bi igrali.
Sinoć kad sam gledao utakmicu kao da je igralo FK Istočno Sarajevo - FK Željezničar Još transparent na sjeveru nešto o sokolima, katastrofa. Pa zar nema djece po našem gradu da znaju igrati fudbala, da moramo dovoditi igrače da igraju koje niko neće od timova u okruženju. Kvalitet utakmice nullllaaaaaa.
ne zna se gdje su veci papci, na terenu ili na tribinama. sta se vi sarajlije vise busate ovim "derbijem"? ovo je sramota i fudbala i navijanja, sarajevski derbi je evropska sramota!
zali Bože serija madhubale i sulejmana ,ljudi nisu gledali radi ove "utakmice".
A derbija, majko moja, još se neko fura na to, pa svaki koji sam gledao unazad 10 godina, nije bilo više od 2 gola.. subota u 18h, arenasport, 4 najjači gradski derbi na svijetu..preporuka:)
nema veze sa člankom, ali dovoljan pokazatelj sušićevog 'rada': Neće ga Zmajevi, ali hoće Česi: Gubi li BiH još jednog igrača? Piše: V. K. Bh. internacionalac Aidin Mahmutović mogao bi uskoro postati reprezentativac. Nažalost, ne reprezentativac Bosne i Hercegovine već Češke. Trenutno je Mahmutović najbolji strijelac fudbalskog prvenstva Češke, te je privukao na sebe pažnju tamošnjeg saveza koji ga želi vidjeti u dresu reprezentacije ove zemlje. FIFA će dopustiti Mahmutoviću da zaigra za Češku, jer nikada nije nosio dres A reprezentacije Bosne i Hercegovine, a igrao je za U-19 i U-21 reprezentaciju BiH. Češko državljanstvo također ne bi bilo problem, jer Mahmutović živi u Češkoj duže od pet godina. “Dobio sam poziv u reprezentaciju i definitivno ću razmisliti o tome. Ovdje sam dosta dugo i mogao bih dobiti češki pasoš”, rekao je Mahmutović. Međutim, Mahmutović se još uvijek nada pozivu selektora Safeta Sušića. “To je prilika koju ne želim propustiti. Ipak, ne mogu čekati vječno”, dodao je Mahmutović.
slazem se brate s tobom! nikakv trener je safet
Pa ko sve igra i za Sarajevo i za Zelju... nije nista vise ni za ocekivat ... nekad sam se radovao derbiju ... zivio za derbi .... ovo je TUGA...a djeca koja su vecinom na tribinama rodjena 96. 95. molim vas nemojte pricati nista o derbijima, o navijanju i o ljubavi prema klubu.... i vase satro huliganske fazone kuci mamama i tatama nosite ... SMJESNI STE ... niste rata osjetili a fol vi ludi, bijete se 40 na 5 i tako to... ccc gdje zivimo ... sta nam grade seljaci uradise :(
Stavite onda grafit u Titovoj kao što su u Zagrebu napisali: "Vratite nam naše Srbe":))) jbg, vidjeli ste šta vam uradiše foĆa, srebrenica, goražde, sanĐak.. e tugo, šta uradiše od onako lijepog grada nekada..
Moja su se jucerasnja predvidjanja obistinila. Na terenu mrljavili kao i inace, jedino se raja nadmudrivala na tribinama.
Kakva drzava takav i fudbal , Dno dna
Ja fudbalera majko mila, k'o da su ih sa biroa pokupili.
Poštovanje svim ljubiteljima fudbala/nogometa, Imam veliku želju da se javim i podijelim sa vama da sam sinoć izgubio 90 minuta nakon kojih sam dobio dijareju i vrtoglavicu. Nekon sinoćnje utakmice sam definitivno izgubio svaku želju da pratim Željezničara, Sarajeva i ostale "VELIKANE" našeg nogometa i prekidam svaki kontakt sa bh. fudbalom/nogometom. Sudijskim zviždukom sam skinuo pantalone, izvadio spolovilo i pomokrio se prvo na TV pa na sebe... Uživajte u ostatku sezone BH Premier lige.
ovo je primjer kako ne treba igrati fudbal. jadno, dosadno, nekvalitetno. mislim da NE ZASLUŽUJE raditi prenos na tv-u, radije ću gledati "Bolji život" ili "Bitku na Neretvi". Tamo se ako ništa bar šta ima vidjeti. lakrdija i amaterizam teške kategorije. i onda kad mi neko kaže da su ovo "profesionalni fudbaleri", samo ću reći: GROHOTOM SE SMIJEM
A najbolji su nasi komentatori kad uporedi utakmicu Zeljo-Sarajevo sa Barca-Real ili Milan-Inter. Da nije zalosno bilo bi smijesno.
prvo i nije bilo lose barem sa Zeljine strane,steta mogli smo dat bar jedan go il dva......drugo nako...
Hoces da kazes da slavis bod ??? hoces da kazes da si sretan i zadovoljan ovom igrom ??? ... sigurno si djecak i neznas sta je derbi nekad bio ;)
decko vidi se da si dijete...sve sam stadione u yu obiso al nije to vazno pricam o danasnjoj tekmi...a ja ne slavim bod jer smo trebali pitare poderat...a inace mi sa ZELJOM slavimo i kad gubi i kad vodi i kad dobiva i kad gubi...mi ZELJU volimo kako god...a derbija sam se nagledo sto ti neces zadugo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MA NEK SE J..., KAD NIKO NIJE U STANJU DA DA GOL! KAKVI AMATERI! PROPAST FUDBALA!