Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, mass respect.
gledo sam ga uzivo na donauinselu jedne godine i bio sam veoma ponosan, hem sto je jedini koji je neki potez uspio izvesti u trostrukoj izvedbi. ipak imao sam i osjecaj pametni stranci uvalili bosnja da se lomi. ipak svaka mu cast najjaci je a i nas ;)
Svaka ti cast!
Nije loše ali trebat će mu još znoja i lomova da dostigne vrh jednog dana (nadam se).
fino je sto je bio na tvrdavi u tesnju :))))
Majstore, svaka ti dala. Samo naprijed
Bravo majstore! BMX se u Sarajevu vozio, kao i svugdje u svijetu, od pocetka osamdesetih. Ja sam sa svojom rajom ustimavao trikove u nasoj ulici, kako bi ih izvodili ispred Holidey Inn-a. Tada se to moglo, danas bi djecu vjerovatno otjerali. Onda se raja pozenila i postala ozbiljna. I ja sam se ozenio ali ostao \"neozbiljan\", samo sa BMX-a presao na MTB jer je jos raznovrsniji i u BiH, bar zasad, popularniji. Pogledaj www.mtb.ba ! Samo nastavi majstore! Keep Rolling!
Lud sport:). Respekt!
RESPEKT...
Ako znas nekog klinca koji ima slifa i zelju - ja bih mu rado kupio opremu...
Svaka cast decko - zavidim na vjestinama ;)
ima i u BiH jako talentovanih momaka i djevojki koji bi se bavili ovim sportom ali naravno kod nas se za takvo sto nema para odnosno kod nas je jedino fudbal sport pa ovi iz vlade jedino daju podrsku skolama fudbala kojih ima jedno 50 u ovom gradu a npr nema parka za skate ili bmx ili neki slican malo urbaniji sport...