Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S&CG je samo igrala protiv losije... mi smo prvi ko ji imali probleme... i jos nismo imali srece... mogli smo ji pobjediti I MI CEMO sad protiv losiji igrate... mi smo dobri!!! protiv najaci smo igrali 1-1 i 0-0 sta ces vise... dovoljno ce biti za 2. mjesto
UHHHH KAD CE DOCI SP U BIH????
Group 7 Pld Pts Serbia and Montenegro 3 7 Lithuania 3 5 Spain 3 5 Bosnia-Herzegovina 2 2 Belgium 2 1 San Marino 3 0
Bio sam u subotu na novom Minhenskom stadionu. Imao sam osjecaj da moze primiti 100.000 a ne samo 60.000. Izgleda kao fudbalska lopta presjecena na pola sa bjelim blokovima. I ja se slazem da je odlican potez dati njemcima organizaciju. Iz svake zemlje u Evropi lako je doci, infrastruktura i aerodromi su super. P.S. Nazalost moram se sloziti da ce prije otici S&CG nego mi. Mada je sve moguce.
Bosna ide u Njemacku a Srbi ce u guzicu.
ko je sad yu,to ne postoji,prije ce kosovo
NIKADA VI NA SVJETSKO PRVENSTVO BOSANCI,NIKADA DA JOS STO GODINA IGRATE FUDBAL!!!!!!!!!!!!!!
ima i da pise zeljeznicar cuo sam
bit ce to nabolje prvenstvo.pravi potez svabama dati organizaciju kad su im sve utakmice prve druge bl dobro posjecene.
lazes amara mi dragog... onako pise ili....
Ma hocemo i mi ako bog da uspjeti se nekako ubaciti na to SP da vec jednom i mi budemo u centru svijeta. Ma svabe ovo za cas urade. Joj da vidite olimpiskog stadiona u Berlinu obnovili su ga jeste dobar bas sam skoro bio tamo. I ima jedna tabla onde ispred stadiona kada se ulazi gdje pise Sarajevo :)
A sto je najbolje i Bosnje ce se tu Hloptati :) :) :)
svabo je to jarane....