Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sport nema veze sa ovim vrijedjanjima nego papci nemogu da se pomire da Muslimani imaju dobre igrace sirom svijeta.Zato molim bracu Muslimane da se ne svadjaju sa primitivcima i nedaj boze poistovjecuju sa njima a kada dodje vrijeme da se pokaze ko smo onda svijetla obraza i ciste savjesti.Zar nije dovoljan dokaz ko je ko svaki dan sudjenje u Hagu.A sto se tice Salihamidzica ponosan sam sto sam rodjen u zemlji odakle je on.Selam....
Hasane ljudino dobar si igrač. Baka MAJSTORE dobar si stručnjak. Momci ne dijelite kritike Baki zna on šta radi. Vjerujemo u Bosnu i Hercegovinu. Hasan je i dalje reprezentativac , nije ko ZIDAN hoće igrat za pare a neće za reprezentaciju. BAKA pometi srbe.
BiH-SeriMo 4:1
HHHHHHHAAAAAAAASSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEE VVVVVVVVVVRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAATTTTTTTTTIIIIIIIIIII SSSSSSSEEEEEEEEEE IIIII IIIIIIIIIGGGGGGRRRRRRRRRAAAAAAAJJJJJJJJJJJ MMMMMOOOOOLLLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMMM TTTTTTEEEEEEEE TTTTTTTTRRRRRRRRRREEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBAAAAAAAAASSSSSSSSSSS NNNNNNNNNAAAAAAAAAAMMMMMMMMM!!
jebo mu ja mater balisku bravo baka nedaj tim primitivcima da prismrde majku im jebem fundamentalisticku i zatucanu ..... Hrvatska nikad PiH ..................
eto vas samo citam te vase glupe komentare tako ce biti i sutra te sliskovic kriv te srbi i hrvati u repki ,kriv sudija , pticice su krive hahha jao sutra je opet deranje guzova 4:1 zna se za SRBIJU vidjecete i jos da cestitate !!!!!!!!
Idiote nabijem na kitu...kretene na kurac...a srbe na kolac!!! SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE!!! DO KONAČNE POBJEDE!!!
Gdje ste navijači SCG? BIH - SCG 3:1. Imate li para za opkladu?
BIH - SCG 3 : 1 Opklade ?
3 : 1
PA OVI NEOSUNECENI STVARNO NEMAJU NISTA PAMETNO DA KAZU OSIM DA VRIJEDJAJU. TO DOKAZUJE KAKVA SU DJUBRAD ZAPRAVO.
jebali ti vlasi prvo sestru pa onda mamaru kitom neosunecenom.
Cuo sam da je neki iz medugorja uletio zestoko trojici igraca.Hoce da nam uniste repku.Ali ne mogu vlasi mamu im jebem!!!!!!!
Treba ukinuti sve ustase i srbe iz repke.Jedino tad cemo biti prava Bosnjacka reprezentacija.
da se oni nisu potukli na toj trening utakmici??? samo to objasnjava da odjednom jos trojica ne igraju.. pih.. ili je hasan zasro, a srbi nece da igraju protiv "svojih".. ako je tako, onda ih nabijem na qrac..