Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva provokacija? Sa ovim zastavom smo međunarodno priznati kao država. Potpuno legalna zastava
ovom*
Tekst himne nemamo, zastavu sluzbenu diskriminiramo...a sve je to Alija potpiso 95 u Dejtonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ruku na srce ovu zastavu samo koristi jedan narod.
To je naša zastava, jedina, prava, istinska. Ova žuto-plava trokutasta je nametnuta kao simbol ujedinjenja, a poštuje je jedino ko? Pa Bošnjaci naravno, himna isto tako napravljena nova, kao simbol ujedinjenja, a smradovi neće da odobre nijedan tekst, džaba što nikog ne vrijeđa. Što se nas tiče, slobodno vratite staru zastavu i staru himnu, jer ove nove ionako, ovi licemjeri koji se sad bune, ne poštuju, niti vole.
To je ratna zastava pod kojom su izvrseni zlocini nad Hrvatima i Pravoslavcima pod hitno to treba zabranit da se bilo gdje vjesa istice i sl
Pa to je prava Zastava BiH. Samo tu i imamo.
Treba udariti žestoke kazne u dugogodišnje zabrane svima koji ruše BiH, te i ovim šup..ma koji nose ove naci zastave.
Ma svejedno je. Za bilo koga rođenog prije 1990. ovo je treća zastava. Ljudi ne znaju šta su. Oni najstariji su bili Srbi ili Hrvati muhemedanske vjere, pa Muslimani, pa Bošnjaci, Bosanci, sad od njih prave građane. Jedna himnda svira, pjeva se neka druga pjesma. Slika i prilika.
Sprčio majku svaki onaj kome smetaju ljiljani
Kada ce bosnjo shvatiti da Srbe vrijedja ta zastava i da je proglasena kao i Herceg bosanska sahovnica NEVAZECOM. Ako hocete da zivite u miru skupa, zaboravite na busanje u prsa zastavama i patriotizmom. Patriotizam je rezervisam za budale.
Bravo Škrba. Postali su kao Milošević na Kosovu kad je prijetio Albancima, pa znamo gdje je Kosovo sada.
DRZAVO, IMA LI TE?!?!?!
Ovo sam ja doživio 2013. na evropskom u Sloveniji. Pretresli su me do gaća da vide imam li zastavu sa ljiljanima, dok su Sbi ulazili u dvoranu s kokardama na glavama.
Hahahaha,pa nego sta,prvo sto se ukrao bosanski kraljevski grb od od onih koji su pobili cijelu bosansku kraljevsku porodicu ,pa nema logike ,a i druga dva naroda se osjecaju neugodno,jer su ubijani,klani i silovani pod tom zastavom!
imamo drzavnu zastavu, gatarbajteri koji su pobjegli za vrijeme rata i uzeli njemacko drzavljanstvo to ne znaju
imamo drzavnu zastavu, gatarbajteri koji su pobjegli za vrijeme rata i uzeli njemacko drzavljanstvo to ne znaju
A cetnicke sajkace na utskmici Srbije uredne, omg..
Sajkaca je narodna srpska narodna kapa fesdzija🤣🤣🤣☦
Ogavno! Nema kakve simbole i zastave necete naci na bilo kojem sportskom dogadjaju, i od svega sporna je zastava BiH s ljiljanima.
Nema sa svabama zaebancije. Znaju uni u kom grmu lezi zec, lol.