Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno
50 je dosta, nemojte više lajkati
@jesmo_danas_ludi Nemaš ti ništa u glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka tebi cast momcino :) imas psihicku snagu na kojoj ti mnogi "zdravi" mogu zavidjeti...zivio i zelim ti mnogo uspjeha :) #nolimits
Svaka cast! Doci cu da te gledam.
Svaka cast, samo naprijed i zelim ti puno srece, da uspijes ostvariti to sto si zapoceo. ;-)
svaka cast, repect za momka, dokaz da sve sto se zeli to se i moze... RESPECT
Bravo!
Citat: "...poput power liftinga, gimnastike i sl." Power liftinga ? Klix je krivo napisao jer se powerlifting piše zajedno. I šta, dizanje tegova iz našeg jezika nije dovoljno kewl ?
Idemo ludo, idemo jako tebra
ovakve trebamo podrzati!!! NOVALICA smijeniti!!!!!
@desperate housewife bolesnik opsjednut strankama
AND WHAT IS YOUR EXCUSE?
@njemac beskorisno trosenje energije..cijepaj drva..okopaj krompire..kaze mi otac jednog bildera..dodje kuci pojede dvi tepsije pite i litar jogurta..sine hajdi drva isjepaj..razbije dva drveta vise ne moze..crkne u teretani..ne moze kile vise..
@<!-- pa majmune, ti si drvocijepac i cijepaj drva Đikan i do sa velikim Đ. Nadir je sportista, a ne kreten kao ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Respekt za ovog momka! 👍🏼 Samo napred... I ne okreci se na negativne komentare i idiote ljubomorne. Ti si kralj 👍🏼
samo naprijed..vec si dokazao da mozes sve
Lik ima 5x bolje tijelo od mene haha, nek je sretno ljudino!!!
Uprkos teskom oboljenju optimistican, ne predaje se i koristi najbolje sto moze od zivota kakav mu je odredjen. Sve pohvale i cestitke na vedrini i unutranjoj snazi.
Bolje da ne rizikuješ zdravlje, dragi Nadire, da pomjeriš granice ljudskog tijela. Ne želim da nekad u bližoj budućnosti pročitam naslov tipa "Preminuo naš predstavnik na Arnoldovom takmičenju jer se previše žrtvovao za ovu zemlju".
Ovo je nadljudska volja, sretno Nadire.